Samenwerken • MamaKletst

Samenwerken

MamaKletst is een mama lifestyle blog voor en door moeders, waar dagelijks een artikel online komt over het moederschap, lekkere recepten, leuke DIY’s, baby & kind, opvoeding, leuke en handige tips, maar vooral eerlijke artikelen. MamaKletst is online sinds december 2013. Hiervoor heb ik jarenlang geblogd op andere eigen blogs en daarom ben ik inmiddels wel een echte oude rot in het bloggersvak. Ik sta open voor samenwerkingen met bedrijven en vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Persberichten

Voor mijn blog vind ik het fijn op de hoogte gehouden te worden van leuke events en nieuwe producten. Ik ontvang dan ook graag vrijblijvende uitnodigingen en persberichten per mail op info@mamakletst.nl.

Reviews

Bedrijven staan altijd vrij een product naar me op te sturen. Het opsturen van een product geeft geen garantie dat er daadwerkelijk over geschreven wordt, maar hiervoor geldt wel, hoe leuker het product, hoe groter de kans op een leuk artikel. Reviews op MamaKletst zijn altijd eerlijk. Ik zal nooit schrijven hoe leuk of fijn ik een product vind, wanneer dit eigenlijk niet zo is.

Of ik kritisch ben? Jazeker, ik wil graag dat mijn lezers kunnen vertrouwen op de dingen die ik schrijf over een product. Een review kan overigens ook het uittesten van een dienst, dagje uit of weekendje weg zijn.

Wil je een product opsturen ter review? Mijn adres is op te vragen per mail.

Advertorial

Een advertorial is een artikel, door mij geschreven. Vaak gaat dit artikel over een website of webshop. Maar het kan ook een persoonlijk stuk zijn, met daarin 1 of 2 links verwerkt.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een kant en klaar artikel aan te leveren. Wanneer ik dit interessant genoeg vind voor mijn blog, zal ik deze plaatsen.

Ben je benieuwd naar de tarieven voor dit soort samenwerkingen? Stuur mij dan een mailtje om de tarievenkaart aan te vragen.

Winactie

Ook winacties zijn mogelijk op MamaKletst.nl. Niet alleen ben ik dol op het weggeven van leuke producten, maar mijn bezoekers vinden het ook erg leuk om cadeautjes te ontvangen. De winacties worden vanzelfsprekend regelmatig gedeeld via social media. Wat zorgt voor veel verkeer en response.

In het verleden heb ik o.a. samengewerkt met:

  • Netflix
  • Fisher Price
  • Esprit
  • Nûby

Wil je samenwerken met MamaKletst? Mail dan naar info@mamakletst.nl, of maak gebruik van het contactformulier.

Statistieken

Facebook: 627+
Twitter: 1514+
Instagram: 3654+
Pinterest: 1188+
Bloglovin’: 352+

Bovenstaande statistieken zijn van december 2016.

Wil je meer weten over mijn statistieken? Vraag dan mijn mediakit aan door mij een e-mail te sturen.

Scroll Up