Vanmorgen kon je mijn 10 slechtst gelezen artikelen al lezen. maar natuurlijk wil ik ook graag mijn 10 best gelezen artikelen aan jullie laten zien. Welke blogs scoorden dit jaar erg goed en werden goed gelezen? 

Inhoudsopgave

10. Geboorteaankondiging op Facebook – Doen we graag zelf

Het is schandalig dat het nodig is om dit extra te benoemen, maar blijkbaar is het toch nodig. Aan de reacties onder dit artikel te merken, gebeurt het nog te vaak dat mensen al gefeliciteerd worden met de geboorte van hun kind, zonder dat ze het zelf op Facebook hebben gezet. Ik vind het echt niet normaal. Hoe moeilijk is het om dat nog even voor je te houden? Natuurlijk is het goed bedoeld, maar zelfs als het goed bedoeld is kan het soms verkeerd uitpakken.

Geboorteaankondiging op Facebook – Doen we graag zelf

9. DIY verjaardagskroon van stof

Deze DIY van blogger Lizet scoorde ook erg goed. Het is dan ook een hele leuke DIY om voor de verjaardag van je kind te maken.

DIY verjaardagskroon van stof

8. Zwanger van een jongen of een meisje?

Booming stats na het publiceren van deze blog. Wat wilden veel mensen weten of wij in verwachting waren van een zoon of een dochter. Leuk om te zien dat zoveel mensen daar heel erg nieuwsgierig naar zijn. Ik liep alle bakerpraatjes langs om te zien wat het geslacht van onze baby volgens hen zou zijn. En uiteindelijk verklapte ik dat onze baby een jongen was.

Zwanger van een jongen of een meisje?

7. De bevalling

Heel veel mensen waren benieuwd naar mijn bevallingsverhaal. Na zo’n turbulente zwangerschap kreeg ik veel reacties dat men hoopte op een fijne bevalling. De aanloop duurde even, maar de bevalling zelf was heel goed te doen. Ik ben zo blij dat het zo is gelopen. Het was een totaal andere ervaring dan mijn eerste bevalling. Gelukkig maar.

De bevalling

6. Gastblogger Thea

Thea stopte met bloggen op Bampraat en nam een groot deel van haar bezoekers mee naar MamaKletst. Haar voorstelblog werd dan ook veel gelezen. Net als de meeste van haar blogs trouwens.

Gastblogger Thea stelt zich voor

5. Mijn Gastric Bypass

Lizet vertelde de gastric bypass die zij heeft ondergaan vier jaar geleden. Het resultaat is verbluffend!

Mijn Gastric Bypass

4. Luuk wordt grote broer

Dit was misschien wel de leukste blog om te publiceren dit jaar. De aankondiging van mijn zwangerschap. Wat leverde het veel toffe reacties op en wat waren veel mensen blij voor ons. Zo leuk om te merken!

Luuk wordt grote broer!

3. Tampon zonder touwtje

Wat grappig dat dit op 2 artikelen na het best gelezen artikel van 2016 is. Blijkbaar zijn toch veel mensen nieuwsgierig naar deze vorm van een tampon. Ik krijg er ook regelmatig mailtjes over. Veel vrouwen zijn duidelijk opzoek naar een alternatief voor een gewone tampon of maandverband. Ik heb sinds het reviewen van deze ‘Beppy’ geen menstruatie meer gehad, maar ik kan me het zoeken naar een alternatief wel heel goed voorstellen!

https://www.mamakletst.nl/tampon-zonder-touwtje/

2. Ik had een geboortefotograaf bij mijn bevalling

Dit is voor mij geen verrassing, ik hield de statistieken na het publiceren van dit artikel al in de gaten en de bezoekersaantallen stegen bijna door het plafond. Wat leuk dat zoveel mensen nieuwsgierig zijn naar het hele gebeuren rondom een geboortefotograaf. Nog steeds ben ik erg blij dat ons deze kans gegeven is!

Ik had een geboortefotograaf bij mijn bevalling

1. Foute kersttruien bij Kruidvat

Dit is dan wel weer een verrassing voor me. Blijkbaar zijn de foute kersttruien van Kruidvat heel erg populair geweest de afgelopen weken. Zo populair dat ik dankzij deze truien dit artikel tot het best gelezen artikel van 2016 mag benoemen. Wow! En ik twijfelde nog wel of ik hier wel aandacht aan zou schenken op MamaKletst. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Foute Kersttruien bij Kruidvat

Nu ben ik erg nieuwsgierig. Welk artikel op Mamakletst is jou het meest bijgebleven? Dat mag natuurlijk ook een artikel zijn die hierboven niet staat vermeldt. Ik ben heel benieuwd!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 10 slechtst gelezen artikelen in 2016
Next Maik is 3 maanden oud

1 thought on “10 best gelezen artikelen in 2016

  1. Je blog over de geboortefotograaf! Ondanks dat ik hier zelf niet zo snel voor zou kiezen vind ik de foto’s zo bijzonder! Heel speciaal om te hebben lijkt me 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Besparen op je energiekosten in de winter

23 november 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten