Het is zo leuk om te lezen op allerlei blogs wat de best gelezen artikelen van een bepaald jaar waren. Maar niet alleen de best gelezen artikelen zijn leuk. Want wat zijn nou de slechtst gelezen artikelen van 2016? Ik dook Google Analytics in om hier achter te komen. En heb soms erg moeten lachen om welke artikelen er het slechtst gelezen waren. 

img_8924

10. Party Piet Pablo en Halloween in de Julianatoren

Zelf was ik niet in de gelegenheid om naar de Julianatoren te gaan met Halloween, daarom ging er een gastblogger. Maar blijkbaar kwamen er zoveel Juliatoren blogs online in een paar dagen tijd, dat er maar weinig over gelezen werd op MamaKletst. Ach. Volgend jaar beter. Hopelijk lukt het me dan zelf te gaan!

Party Piet Pablo en Halloween in de Julianatoren

gastvrij-welkom

9. Hoe gastvrij ben jij?

Dit is een van de verrassingen voor mij. Want waarom is deze blog van de 30 day blog challenge zo slecht gelezen? Het gaat over hoe gastvrij ik ben en ik ben ook erg benieuwd naar hoe gastvrij jij bent.

Hoe gastvrij ben jij?

stukjes-hemelblauw

8. Blogtournee: Stukjes Hemelblauw

Boekenblogs worden bij mij op de een of andere manier niet heel erg goed gelezen. Daar kwam ik vorig jaar al achter. Toch was ik benieuwd of dit anders zou zijn als ik meedeed aan een blogtournee, maar helaas. Misschien moet ik helemaal stoppen met het plaatsen van boekenblogs. Of wellicht is het handiger meerdere boeken in 1 blog te bespreken. Ik ga het in 2017 eens uitproberen om te zien wat het doet met de statistieken.

Blogtournee: Stukjes Hemelblauw

unspecified-6

7. Langs de lijn

Deze blog kwam van Wanda, een van mijn gastbloggers. Ik vind het een erg goed stuk over de haat en nijd langs de lijn van het voetbalveld van haar zoon. Toch is het op de een of andere manier niet goed gelezen. Jammer! Want de boodschap is erg sterk!

Langs de lijn

mobiele-kinderen

6. Omgaan met digitaal speelgoed

Tja, ik kan me voorstellen dat dit een minder goed gelezen blog is. Het is een gastblog, niet van mijn hand en het is een samenwerking. Ik vind het door dit soort inzichten fijn om te zien welke samenwerkingen wel en niet aanslaan. Dit is duidelijk iets wat ik in de toekomst beter niet meer kan doen. Goed om te weten!

Omgaan met digitaal speelgoed

fsdf

iceagecollisioncourse_deskwalls_var_j_1280x800

5. Ice Age 5

Vanwege een leverancier probleempje kwam dit artikel bij mij later online dan dat de film uitkwam op DVD in Nederland. Super jammer, want hierdoor is het duidelijk heel slecht gelezen. En dat terwijl het zo’n leuke film is!

Ice Age 5 – Collision Course

Netflix

4. Netflix onthult: Wat zegt kijkgedrag over jouw relatie?

Netflix kijken met je geliefde? Daar zitten best nog wat haken en ogen aan. Netflix deed een onderzoek naar de invloed van het kijkgedrag op je relatie.  Het gaf erg leuke inzichten zo vlak voor Valentijnsdag.

Netflix onthult: Wat zegt kijkgedrag over jouw relatie?

schermafbeelding-2016-11-18-om-15-00-20

3. Verlanglijstjes maken met de cadeaumachine

Lag het aan het feit dat de Sinterklaasblogs als paddenstoelen uit de grond kwamen die periode? Ik weet het niet. Misschien maken kinderen toch nog het liefst verlanglijstjes met pen, een schaar, lijm en papier.

Verlanglijstjes maken met de cadeaumachine

limango

2. Shoppen bij Limango

Een shoptip. Maar blijkbaar kennen veel  mensen Limango toch al. Ach, ik vond het in elk geval leuk om te schrijven! Of zal het toch de foto zijn van de vrouw met de grote voorgevel wat ervoor zorgde dat er niet doorgeklikt werd haha.

Shoppen bij Limango

1. DIY Sinterklaas vingerverf met je baby

Op nummer 1 staat deze Sinterklaas DIY. Dit is de allerslechtst gelezen blog van 2016. Zo jammer, want het is zo’n leuke knutselblog. Ontzettend leuk om met je baby te doen volgend jaar voor Sinterklaas. Dus ben je nu nog zwanger? Dan weet je wat je kunt doen ergens halverwege november volgend jaar!

DIY Sinterklaas vingerverf met je baby

De slechtst gelezen blogs geven echt inzicht in hoe ik bepaalde dingen anders of zelfs beter zou kunnen doen op  mijn blog.

Als jij blogt, wat was jouw slechtst gelezen artikel van dit jaar? Laat het me weten in een reactie!

Vanmiddag kun je natuurlijk ook de 10 best gelezen blogs van dit jaar nog vinden op MamaKletst.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Nieuwe tradities
Next 10 best gelezen artikelen in 2016

4 thoughts on “10 slechtst gelezen artikelen in 2016

  1. Leuk dat je ook dit deelt. Sommige blogs heb ik bv gemist en kijk er dan nu nog even naar.
    Wat je zegt over de juliana toren blog, klopt. Ik zie dan zoveel dezelfde blogs dat ik het soms bij 1 willekeurige blogger lees en de rest oversla. Dat is soms jammer, zoveel dezelfde artikelen.

    Diy blogs lees ik altijd, als moeder en juf leuk. Dus je Sint DIY verf blog heb ik iig wel gelezen 😉

  2. Leuk zo’n lijstje met slecht gelezen blogs. Origineel! De blogs met inderdaad dezelfde inhoud op andere blogs sla ik ook over. Maar tijdens het schrijven weet je natuurlijk niet dat je niet de enige bent met dat onderwerp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

10 best gelezen artikelen in 2016

29 december 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten