Monique van Moonoloog.nl bedacht een leuke variant op de 100 happy days die je steeds voorbij ziet komen op alle social media kanalen. Zij bedacht de 100 happy mama days challenge. Het is de bedoeling dat je elke dag, 100 dagen lang een foto maakt van iets wat je blij maakt. En dan natuurlijk het liefst een beetje mama gerelateerd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms een inhaalslagje moet maken, maar toch hou ik het nog steeds vol! 20 dagen geleden kon je deel 1 van deze challenge al lezen. Vandaag komt deel 2 online. Dag 21 t/m 40. 

21222324

21. Het was tijd om Luuk’s kledingkast uit te mesten. Ergens is het zonde van al die kleertjes. Maar wat ben ik trots op het feit dat mijn kleine man zo goed groeit! 22. Kleine dondersteen. Hij weet dat ik erop reageer als hij op mijn telefoon begint te knagen, dus doet hij het expres. Stiekem kan ik er (nog) wel om lachen. 23. Luuk was weer goedgekeurd op het consultatiebureau. 67 centimeter lang en 7900 gram! 24. Luuk begint sinds vandaag super goed te eten. Hij had hier gesmuld van een hapje appel met avodado.

25262728

25. Samen aan tafel ontbijten, lunchen en dineren blijft een groot feest. 26. Wandelen tussen de vallende herfstbladeren. En toch nog een fijne temperatuur. Daar hou ik van! 27. Het weekend starten met een knuffelochtend op bed. Betere weekenden zijn er niet! 28. Nog even uitbuiken voor opa en oma uit Frankrijk op visite komen. Ik geniet altijd zo van deze zondagochtendjes.

29303132

29. Na een druk weekend houden we op maandag pyjamadag. Luuk vindt het niet erg zoals je kunt zien. 30. Na een dag weg zijn is het heerlijk om thuis te komen bij mijn kleine mannetje. 31. Ook dit soort dagen horen bij het mama zijn. Huilen, huilen, huilen. Gelukkig bied mama’s borst veel troost en knuffelen we veel op zo’n dag. 32. Mijn kleine mannetje wordt zo blij van eten. En al helemaal als wij kirren dat hij zijn bord zo goed heeft leeggegeten.

33343536

33. Op een heerlijke nazomerdag naar de dierentuin en samen bij de aapjes kijken. 34. Ik moet soms zo lachen om de houdingen die Luuk aanneemt haha. 35. Kleine jongetjes worden groot. Luuk ging staan in de box, ik gooide dus direct de plank naar beneden. Maar wat ben ik trots! 36. Hoe vreselijk moeilijk het afscheid van Akira ook was. We kijken terug op een gezellige en fijne ochtend waar we een super wandeling met haar hebben gemaakt.

37383940

37. Na een helse nacht wakker worden naast dit blije gezicht. Heerlijk! 38. We kunnen sinds kort weer genieten van de badjes. Luuk vond in bad gaan nooit fijn, maar sinds hij in bad kan zitten gaat het super. Badderen is dus een groot feest nu! 39. Na een ochtend van huis zijn je kleine mannetje zo op bed aantreffen. Heerlijk slapend en ontspannen. Dat maakt me gelukkig. 40. Luuk eet zelfs zijn boterhammetjes goed sinds gisteren. Zo leuk om hem bezig te zien met een broodkorst!

Heb jij al eens een 100 happy days challenge gedaan?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Primark shoplog
Next Weekoverzicht #25

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Buiten de pixels: Buitenspelen is goed voor je ogen

10 oktober 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten