Het is tijd voor alweer het vierde deel van 100 happy mama days challenge. 100 dagen lang plaatsen we met verschillende mama’s foto’s die ons blij maken. In mijn geval vooral foto’s van Luuk zelf. Maar ook wel eens andere momenten waar ik gelukkig van word. Vandaag komt het een na laatste deel online. Dag 61 tot en met 80. 

61626364

61. Na een druk begin van de ochtend, begonnen we de dag met een badje en een fles. Luuk kon gelukkig lachen om zijn enorme poepexplosie en ach. Met zo’n lach, word ik ook vanzelf vrolijk! 62. Ons zonnetje in huis! 63. 2 november was het zover, Luuk ging helemaal uit zichzelf zitten. Mijlpaal!! 64. En de volgende ochtend trof ik hem weer zittend in bed aan. Hij heeft het zitten helemaal uitgevonden.

65666768

65. In de kou samen op papa wachten. Luuk vindt het niet erg. Die lacht (bijna) altijd! En dan vergeet ik de kou vanzelf. 66. Even een geluksmomentje voor mezelf. Weer een kleurplaat af! 67. Luuk kan zich zo goed zelf vermaken weer. Trekt meestal het speelkleed over zijn benen om vervolgens met wat speelgoed verder te spelen. 68. Na een draag van een week ’s morgens wakker worden en je beseffen dat we weer een nacht hebben doorgeslapen. Zo’n slaapkopje is dan echt heerlijk om te zien!

69707172

69. Samen voor het eerst fietsen. Nog zo’n mijlpaal! 70. Op zondagavond na een druk weekend even mamatijd voor de televisie. Natuurlijk met de serie ‘Nieuwe Buren’. 71. Ik ben dol op Facebook groepen waar allerlei leuks verkocht wordt. Deze kar kocht ik voor een spotprijsje over. Daar word ik dus blij van. 72. Luuk kan nu ook zitten in een winkelwagentje. Zo fijn met boodschappen doen!

73747576

73. Gezellig samen de dag beginnen op bed. 74. Kleine ondeugd. Hij begint steeds meer boevenstreken uit te halen en heeft daar standaard enorme pretogen bij. Heerlijk om te zien! 75. Voor het eerst sinds Luuk er is gingen Joost en ik samen een avondje uit. We begonnen met een etentje bij de Griek. Dat was nog een “trouw” cadeautje van collega’s. 76. Luuk’s eerste intocht. Deze keer nog voor de televisie. Met zijn lieve pietenmutsje op.

77787980

77. Luuk in zijn nieuwe onesie van de Primark. Een lekker relaxt huispak voor de zondag als we thuisblijven. 78. Luuk werd ineens weer heel vroeg wakker. Gelukkig wilde hij nog even een uurtje samen met mij verder slapen. En dan wordt je zo wakker. Heerlijk! 79. Mijn eigen keukenhulpje. Zo gezellig! 80. Weer een hele vroege ochtend, maar als je dan met zo’n lach aangekeken wordt, ben je de vermoeidheid al gauw vergeten.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Favoriete lettertypen
Next Sinterklaas knutsel

6 thoughts on “100 happy mama days #4

  1. Hele lieve foto’s weer en wat een mijlpaal: zelf gaan zitten! Alles wordt dan een stuk makkelijker he? Boodschappen doen, fietsen… Zo fijn! Op naar de laatste 20 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Eerste verjaardag – Nog een maand

22 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten