Het is alweer het laatste deel van de 100 happy mama days challenge. 100 dagen lang heb ik elke dag een momentje gefotografeerd waar ik blij van werd die dag. Natuurlijk staat Luuk op de meeste foto’s. Wat wil je ook, met zo’n challenge? Van Luuk word ik nu eenmaal blij! Hier dag 81 tot en met 100.

81828384

81: Terwijl papa druk was met het klaarmaken van Luuk’s eten, keek Luuk een beetje hongerig om zich heen. Onze kleine vreetschuur weet al precies wanneer zijn eten wordt klaargemaakt en gaat er dan helemaal voor zitten. 82: Tijdens het eten is Luuk erg vrolijk. Met nog een stuk fruit op zijn kin en een stoere slabber om kan Luuk de hele wereld vrolijk lachen. 83: Luuk voor het eerst met zwarte piet op de foto. Zo leuk! Hij was totaal niet onder de indruk van de piet. 84: Deze momentjes zijn zeldzaam tegenwoordig. Luuk die even lekker wil komen knuffelen. Heerlijk!

85868788

85: Begin de dag met een lach! En dan vooral met Luuk’s lach. 86: Zijn eigenwijze koppie. Hij begint steeds vaker de clown uit te hangen. En heeft heel goed door dat hij grappig is als we om hem moeten lachen. 87: Luuk’s eerste echte Sintfeestje op het werk van papa. 88: Voor alle drukke dagen zouden beginnen, reed ik op de fiets rustig naar het ziekenhuis waar mijn moeder net was opgenomen voor de operatie. Ik vind het een heerlijk stukje om te fietsen. De reden was wat minder, maar toch!

89909192

89: Een spannende dag beginnen met een fles geven aan de kleine man. Net als alle andere dagen. Echt ons momentje samen. 90: Manlief weet wel wat ik lekker vindt. Yum! 91: Luuk’s tandje is (eindelijk) door. En tandenpoetsen is een feest! 92: Selfie time met Luuk samen. Zo leuk om te doen dit.

93949596

93: Luuk was bang voor de stofzuiger. Ineens. Dus maakten we er een spelletje van. Met de stofzuiger op de laagste stand ging ik zijn handje “opzuigen”. Hij gierde het uit van het lachen. En sindsdien vindt hij de stofzuiger geweldig. 94: Weer even gezellig op de bank hangen. Ondertussen wat knuffelen en gek doen samen. 95: De cadeautjes inpakken voor Sinterklaas. Zo handig dat je dat op deze leeftijd nog gewoon kunt doen waar hij bij is. Hij heeft toch niet in de gaten dat het voor hem is haha. 96: Op pakjesavond naar het jaaroverzicht van het Sinterklaasjournaal kijken. Luuk vindt het een geweldig programma en keek iedere avond trouw van begin tot eind.

979899100

97: 6 december ’s morgens pakten we Luuk’s Sinterklaascadeautjes uit. Hij was er erg blij mee! 96: Op zondagochtend vroeg wakker met de kleine man. En dan gezellig om de kerstboom heen zitten samen. Dat heeft toch wel wat. 99: Even alleen plassen is er niet meer bij. Luuk kruipt het hele huis door en komt ons dus ook entertainen als we op het toilet zitten. 100: Mijn kleine clown. Hij stopt zijn speen steeds vaker ondersteboven in zijn mond en gaat er dan gekke geluiden bij maken.

Een mooie afsluiter van de 100 happy mama days challenge. Ik vond het erg leuk om te doen. Maar ben stiekem ook wel blij dat het klaar is en ik niet meer elke dag “verplicht” hoef te denken aan een blij momentje.
Monique in elk geval erg bedankt voor het bedenken van dit hele leuke idee!

Sta jij vaak stil bij de dingen die je blij maken?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 1 jaar officieel partners
Next Onze sintviering

4 thoughts on “100 happy mama days #5

  1. Dat probeer ik wel te doen, maar gebeurt toch vaker niet dan wel. Door middel van speciale blogs over happy momenten probeer ik er dan wel weer meer over na te denken..

    Leuke foto’s weer. Ik moet eerlijk bekennen dat ik jouw zoontje als 1 van de weinige baby’s die ik online ‘ontdekt heb’ gewoon ontzettend leuk vind. X

  2. Ik sta op zich wel vaak stil bij dingen die mij blij maken, maar eerlijk gezegd kan het best vaker. Ik ben vaak vrij negatief ingesteld, terwijl het leven ook zoveel mooie en kleine dingen heeft.. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama valt af – Hoe gaat het nu?

10 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten