Monique van Moonoloog.nl bedacht een leuke variant op de 100 happy days die je steeds voorbij ziet komen op alle social media kanalen. Zij bedacht de 100 happy mama days challenge. Het is de bedoeling dat je elke dag, 100 dagen lang een foto maakt van iets wat je blij maakt. En dan natuurlijk het liefst een beetje mama gerelateerd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms een inhaalslagje moet maken, maar toch hou ik het nog steeds vol! Bij deze de eerste 20 dagen. 

foto 1kopie

1. Mijn maandagochtenden zijn nooit meer vervelend sinds Luuk er is. Van deze lach wordt je toch direct blij? 2. Luuk staat in de WIJ jonge ouders! Dit wist ik natuurlijk al een poosje, maar ik was apetrots! 3. Samen met Akira werd ik blij van het zomerse weer en we genoten lekker op het balkon. 4. Hier wordt ik nou blij van. Luuk en papa die samen wat spelen voor het slapengaan.

foto 2kopie

5. Ik ben fanatiek aan het kleuren. Ik word er lekker ontspannen van! 6. Ook mijn haakwerk heb ik weer opgepakt. Ik word er helemaal blij van als ik zie hoe ver ik al ben! 7. Luuk bij ons aan tafel, echt genietmomentjes zijn dit. 8. Ik werd helemaal vrolijk van alle fijne en positieve reacties op mijn blote buik. (Enne, zelfs Love2bemama heeft het inmiddels opgepakt!)

foto 3kopie

9. Luuk kan sinds een paar weekjes spullen vastpakken en is sindsdien helemaal gek op Sophie de Giraf. 10. Mama-tijd. Samen met Marije ging ik naar de HEMA blog academy. Het was super leuk om elkaar weer te zien na bijna 2 jaar! 11. Luuk ging voor het eerst in zijn omgebouwde Tripp Trapp stoel en vond het prachtig! 12. Onze eerste Rapley poging. Luuk gebruikte zijn handen liever niet haha.

foto 4kopie

13. Voor maar € 2,35 een volle fruitschaal kopen maakt me happy! 14. Ik had voor het eerst sinds weken een nacht kunnen doorslapen, zo fijn! Later bleek alleen dat ik Luuk gewoon niet had gehoord en dat Joost eruit is gegaan haha. 15. De foto’s van de mini fotoshoot die ik van Luuk maakte zijn weer zo leuk! 16. Mijn kleine dondersteen probeert te kruipen.

foto 5kopie

17. Eigenlijk is deze foto helemaal niet leuk of om blij van te worden. Maar het gaf me een warm gevoel dat zoveel mensen een kaartje naar Debbie wilde sturen. 18. Die lekkere baby spekjes vind ik zo leuk! 19. Samen lekker een mamadag in de dierentuin. 20. Kleine bink met zijn leuke shirt aan!

Doe jij ook mee aan de 100 happy mama days challenge?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 6 maanden
Next Mommy Scenario Tag

4 thoughts on “100 Happy Mama Days Challenge #1

  1. Wat maak je toch mooie foto’s! Haken is leuk he? Ik deed het tijdens de zwangerschap veel, maar heb sinds lis er is geen haaknaald meer aangeraakt, zonde! Foto 8 is een goede reminder trouwens, moet nog steeds een foto maken van m’n blote buik 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Je baby stimuleren zelf te eten met NumNum

13 juni 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten