We kabbelen langzaam verder door de zwangerschap heen. Inmiddels ben ik 25 weken zwanger en ik kan niet anders zeggen dan dat het goed gaat. Gelukkig maar. Dat zorgt dat we een stuk relaxter op vakantie gaan zeer binnenkort. 

Hoe voel ik me?

Het gaat best goed, al ben ik vreselijk moe. Het zullen de laatste loodjes voor de vakantie wel zijn. Want wie is er niet moe de laatste werkdagen voor de vakantie? Joost en Luuk zijn erg verkouden, maar het lijkt erop dat ik de dans ontspring. De antibiotica sloeg na een aantal dagen aan en de urineweginfectie lijkt weg te zijn. Misschien ben ik niet verkouden geworden met dank aan de antibiotica. Dat hoop ik maar.

Ik heb na het uitje met het gastouderbureau vorige week wel nog een aantal dagen behoorlijk veel pijn gehad. Ik had spierpijn op hele vreemde plekken, terwijl ik echt niet zo heel gek heb gedaan. Maar goed, het was het bijkomen die paar dagen wel waard, want het was erg gezellig.

Groei & Kilo’s

Al een paar dagen afgelopen week voel ik soms ineens weer bandenpijn. Het lijkt erop dat mijn buik weer een groeispurt gaat maken. Ik ben benieuwd waar het gaat eindigen, want het gaat best wel heel erg hard met groeien.

Overigens alleen in omvang, want in kilo’s ben ik deze week weer helemaal niets aangekomen. Dat gaat vast nog komen over een tijdje.

Afspraken afgelopen week

Deze week had ik geen zwangerschapsgerelateerde afspraken. Wel kon ik eindelijk de antibiotica ophalen bij de apotheek, dat had nogal wat voeten in de aarde, omdat er iets met het versturen van het recept steeds niet goed ging.

De eerstvolgende controle is volgende week, dan heb ik ook weer een groeiecho, dus ik ben heel erg benieuwd hoe het dan gaat. De laatste groeimeting is met 20 weken zwangerschap geweest, dus het wordt vanwege de diabetes ook wel tijd om het even goed te controleren.

Leuke dingen afgelopen week

  • Het was de laatste werkweek voor de vakantie
  • Ik haalde mijn nieuwe bolderkar op
  • Ik kon enorm genieten van de wiebelbaby in mijn buik
  • Vooruitwerken met bloggen ging goed!
  • Ik kreeg heel erg veel babykleertjes en kwam tot de conclusie dat de baby straks 4x per dag een schone set kleding aan kan, haha.
  • Ik deed sinds lange tijd weer eens een fotoshoot en dat was leuk!
  • De baby gaat steeds meer op Luuk en Joost reageren. Hoewel Luuk zich niet bewust is dat de bewegingen in mijn buik van de baby zijn, vindt hij het wel grappig voelen.
  • We begonnen de vakantie met een BBQ, lekker!
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buik van Wilma
Next Ik hoef geen kusje mama

3 thoughts on “25 weken zwanger

  1. Leuk om te lezen dat je zwanger bent. Zal wel even pittiger zijn met diabetes. Sterkte daarmee! Ik ben nu ook zo’n 24 weken. Fijne zwangerschap nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Budget Challenge – Zeg abonnementen op

19 januari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten