Hooray! It’s my birthday! Vandaag ben ik 29 lentes jong geworden. Wat een broekie eigenlijk nog he? Maar eerlijk is eerlijk, de grote gevreesde 30 begint nu wel echt heel erg dichtbij te komen. Nog 365 dagen tot ik 30 word en dat betekent dat ik vaart moet maken met alle dingen die ik nog wil doen voor mijn 30e! Hier dus mijn 30 before 30 lijstje.

1. Naar een concert van Anouk. Laat ik daar nou net vanavond naartoe gaan!

2. Een nieuwe outfit kopen. Soms is het fijn om jezelf even helemaal in het nieuw te steken.

3. Een bos bloemen kopen. Dat staat zo fleurig in huis.

4. Een strandwandeling maken. Omdat ik dat veel te weinig doe.

5. Een nieuwe telefoon uitkiezen. Want het is weer bijna tijd om mijn telefoon abonnement te verlengen!

6. Een stedentripje maken! Al is het maar voor een dag. Ik wil echt nog een stedentripje (en dan wel een stad in het buitenland) maken. Bijvoorbeeld naar Berlijn, Londen of Rome.

7. 26 boeken lezen. Waarom 26? Omdat ik er dan 1 per 2 weken kan lezen. Dat moet te doen zijn, ik ben bang dat 30 boeken net te hoog gegrepen is. Maar misschien moet ik dat toch gewoon proberen!

8. Meeten met het mamabloggers groepsappje. Want het wordt wel eens tijd om elkaar met z’n allen te zien na ruim twee jaar dagelijks appen.

9. Een nieuwe kerstboom kopen. Tja, je kunt er maar vast mee bezig zijn haha.

10. Heel veel afvallen. Met hulp of zonder hulp, die kilo’s moeten er nu toch echt een keertje vanaf.

11. Naar de Apenheul met Marije. Gewoon omdat het kan en dat straks halverwege onze huizen is.

12. Een fotoshoot met zijn vieren laten maken. Zodat we leuke foto’s hebben van ons gezin!

13. Mijn oren oprekken tot het gewenste formaat. Daar ben ik al mee bezig, maar de gaatjes van mijn tunnels zijn nog niet groot genoeg naar mijn zin.

14. Een tattoo laten zetten. De afgelopen 3 jaar heb ik ieder jaar een tattoo laten zetten. En dan kan ik dit jaar natuurlijk niet achterblijven. Ik ben al voorzichtig bezig met idee’tjes. Nu nog sparen om het ook daadwerkelijk te kunnen betalen.

15. In mijn eentje naar de bioscoop. Misschien niet heel gezellig, maar ik durf het niet en er zijn nog best wat films die ik wil zien. En zo hoef ik ook niet altijd maar oppas te regelen. Want Joost is dan thuis.

16. Een festival bezoeken. Want daar heb ik gewoon zin in!

17. Een moeder zoon date met Luuk. Het is zo gezellig om soms iets samen te doen.

18. Een moeder zoon date met Maik. Want als ik dat met Luuk doe, mag Maik niet achterblijven.

19. Een avondje op stap met Joost. Datenight! Gewoon omdat het kan!

20. 3 series op Netflix van begin tot eind kijken. Ik kijk echt te weinig series, want ik heb er te weinig tijd voor. Hopelijk verplicht ik mezelf op deze manier toch die tijd eens wat vaker te nemen.

21. Shoppen bij de DM. Want ik hoor van iedereen hoe geweldig die drogisterij in Duitsland is. Kan ik er gelijk een leuk dagje uit van maken.

22. Een dagje naar Amsterdam. Want stiekem is het best een leuke stad om te winkelen.

23. Een dagje naar een andere stad in Nederland. Want Nederland heeft zoveel mooie plekjes die ik nog nooit heb gezien!

24. Naar het theater. Het maakt niet uit voor wat.

25. Een weekendje weg met het gezin. Om even fijn quality time te hebben met elkaar.

26. 10.000 unieke bezoekers halen op mijn blog. Die wens heb ik al even en het is me nog steeds (net) niet gelukt. Nu moet het dus echt maar eens gaan gebeuren.

27. Sushi eten met een vriendin. Want dat is echt te lang geleden.

28. Een flink stuk fietsen. Want ook dat is al een tijd geleden en ik vond het altijd zo leuk. Maar de laatste keer is echt al van voor de zwangerschap van Maik.

29. Een mooie afscheidstraktatie maken voor de peuterspeelzaal. Ik word dan wel 30 volgend jaar, maar Luuk wordt 4 en gaat dus naar de basisschool. Ik wil wel een leuke traktatie maken voor zijn afscheid van de peuterspeelzaal.

30. Een verjaardagsfeest organiseren. Want je 30e verjaardag kun je niet zomaar voorbij laten gaan…

Het zijn kleine en grote dingen, maar het moet natuurlijk wel een beetje reëel blijven.

Vond jij 30 worden ook zo’n ding? Of moet je nog 30 worden?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Een nieuwe eethoek
Next Buitenspelen met HEMA

8 thoughts on “30 before 30 – Ik ben jarig!

  1. Van harte. Bij mij alweer 7 jaar geleden dat ik dertig werd en geloof mij…je merkt er niets van???. Gezellige dag vandaag. Leuke stad om te shoppen blijft toch Alkmaar! Ideetje

  2. Ja, ik vond 30 ook een mega ding…het grootste wat er bij mij veranderde was dat ik definitief besloot een kind te willen…ik heb nl 30 jaar getwijfeld! Inmiddels (5 jaar later) heb ik 2 geweldige kids!
    Op mm 30ste heb ik een geweldige surprise party gehad in een kroeg die was afgehuurd, het is dus ook zeker een leeftijd die ik koester…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Koeka voetenzak voor een warme wandeling

21 maart 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten