In het verleden deed ik met mijn toenmalige blog al eens mee met een 30 dagen blog challenge. En ik vond het dan ook maar al te leuk om te lezen, dat collegablogger Maris speciaal voor de komkommertijd dit jaar een eigen 30 Day Blog Challenge bedacht. De blogonderwerpen spreken mij enorm aan en daarom lijkt het me leuk om ook mee te doen met deze challenge. Maar ik wil wel even wat uitleg geven over hoe ik de challenge invulling zal geven op mijn blog.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

30 dagen achter elkaar bloggen over bovenstaande onderwerpen zag ik niet zo zitten. Ik heb immers mijn vaste rubrieken, maar ik wil ook nog wel het een en ander delen over de zwangerschap, voorbereidingen op het moederschap van twee jongens en andere artikelen delen. Daarom besloot ik om vanaf vandaag tenminste een keer per week een artikel van de 30 Days Blog Challenge te delen en op deze manier mijn zwangerschapsverlof in te vullen.

De artikelen komen niet op vaste dagen online, maar gewoon op de momenten dat er ruimte voor is. Wanneer ik toch liever iets anders te vertellen heb, schuiven de 30 Days Blog Challenge artikelen gewoon weer een dagje verder. Of er komt een enkele keer een dag voorbij dat er twee persoonlijke artikelen online komen. Het kan allemaal en ik ga er van te voren niet teveel over beloven. Wel ben ik van plan voor het einde van het jaar alle 30 onderwerpen online te hebben staan.

Op deze manier komen er onderwerpen voorbij waar ik normaal gesproken niet zo snel over zou schrijven en misschien soms een tikkeltje buiten mijn comfort zone zijn, maar ik denk dat het goede onderwerpen zijn om mij weer wat beter te leren kennen.

Ben jij al bekend met de 30 Day Blog Challenge NL van Maris of heb je wel eens met een andere 30 dagen blog challenge meegedaan? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Kamperen als je zwanger bent
Next Noppies kleding

7 thoughts on “Aankondiging: 30 Day Blog Challenge NL

  1. Wat een goed idee! En leuk ook juist om eens wat buiten de paden te gaan die je normaal bewandelt. Ik was ook op zoek naar onderwerpen die ik gemakkelijk vooruit kan schrijven voor straks tijdens mijn laatste weken zwangerschap en daarna natuurlijk de kraamweek en eerste maanden met twee kindjes. Wie weet pak ik deze challenge er ook bij!

  2. Wat leuk! Ik ben hem al bij meerdere bloggers tegengekomen. En slim om te doen als je niet weet waarover je anders kunt bloggen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Pinkpop 2018; Hoe kan je het beste voorbereiden

11 juni 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten