Er zijn zoveel leuke dingen waar ik naar uitkijk, of dingen waar ik enorm aan toe ben. Dat ik besloot een lijstje te maken met 5 dingen waar ik naar uitkijk. Want waarom kijk ik uit naar Luuk’s tweede verjaardag en de zomervakantie? 

Luuk’s verjaardag

Aan de ene kant gaat het veel te snel, het uitzicht op Luuk’s tweede verjaardag, maar tegelijkertijd heb ik er ook heel veel zin in. Ik ben zo benieuwd hoe hij dit jaar geniet van de slingers, ballonnen en niet te vergeten de Bumba taart die we besteld hebben. En sowieso is het gezellig om met familie en vrienden zijn verjaardag te vieren.

Vakantie komende zomer

Het is alweer 3,5 jaar geleden dat we voor het laatst op vakantie zijn geweest. En komende zomer is het weer zover, we gaan kamperen in Frankrijk. Ik kijk daar echt naar uit. Even tijd voor elkaar hebben, dat doen we veel te weini

De lente

Gisterochtend werd ik wakker en toen ik naar buiten keek zag ik ineens een laagje sneeuw liggen. Ik ben eigenlijk wel klaar met die winter. Ook al is het een hele zachte winter geweest, die kou mag van mij wel weer plaatsmaken voor lekkere temperaturen. Ik heb zin om zonder jas naar buiten te gaan zonder het koud te krijgen. En lekker met de kids in de speeltuin en het park rond te hangen. Het is zoveel fijner en makkelijker om naar buiten te gaan in het voorjaar. En ik vind het altijd zo leuk als de wereld weer groen wordt.

Verhuizen

Ik kijk er heel erg naar uit om te verhuizen. Ik word het hoe langer hoe meer zat hier in de wijk. Ik zie het ook totaal niet voor me dat Luuk hier alleen gaat buitenspelen en het liefst zou ik nog liever vandaag dan morgen verhuizen. Maarja, we toveren ook niet zomaar een ander huis tevoorschijn en het zou ook fijn zijn als we meer spaargeld hebben om direct een mooie vloer en gordijnen etc. te kunnen kopen. Op de korte termijn zal het dus niet gebeuren, maar ik kijk er enorm naar uit dat er een moment komt dat we hier niet meer wonen.

Meer avondjes Netflixen

Het zou zo heerlijk zijn om weer wat vaker mijn werk mijn werk te laten en ‘s avonds lekker een avondje te kunnen Netflixen. Joost en ik hebben nog wel wat series die we samen willen kijken, dus er is nog voldoende te zien. Maar het ontbreekt me een beetje aan tijd. Gelukkig ziet het er naar uit dat het binnenkort wat rustiger wordt en ik mijn werk ‘s avonds beter kan loslaten. Dan komen deze avondjes vanzelf. Ik kijk er echt naar uit!

En jij? Waar kijk jij naar uit?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Babyhapjes zelf koken of kant en klare potjes?
Next Mijn Netflix night in met Fuller House

5 thoughts on “5 dingen waar ik naar uitkijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Verlanglijstjes maken met de cadeaumachine

18 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten