Waar ik voorheen een bucketlist maakte aan het begin van het nieuwe seizoen, lijkt het me nu leuk om een doelenlijst te delen. Want wat wil ik allemaal ga doen deze herfst?

 1. Fotoshoot met Luuk tussen de herfstbladeren.
  Net als vorig jaar wil ik graag met Luuk een fotoshoot doen, terwijl hij tussen de herfstbladeren zit of staat. Sowieso vind ik de herfst een mooi seizoen om foto’s te maken. Maar dan natuurlijk wel als het droog is of zelfs het zonnetje even gaat schijnen. En hopelijk lukt het me om de herfstfoto traditie ieder jaar weer terug te laten komen. Het lijkt me leuk om op die manier de groei van Luuk vast te leggen.
 2. Rust vinden in mijn werk
  Dat lijkt zo simpel, want ik ben toch zelfstandig ondernemer? Maar er spelen wat stressfactoren die me soms eventjes een beetje teveel worden. Gelukkig heb ik lieve mensen om me heen met een luisterend oor. Maar de herfst gaat wel in het teken staan van verandering en rust vinden in mijn werk.
 3. Leuke uitstapjes maken met het gezin
  We hebben zulke leuke uitstapjes op de planning staan. Onder andere de Apenheul, Beekse Bergen, LEGO world en als grote klapper gaan Joost en ik samen naar Parijs. Laten we zeggen dat we even gaan inhalen wat we het afgelopen jaar niet hebben gedaan. Of beter gezegd, niet hebben kunnen doen. En ik kijk er zo naar uit.
 4. Een afspraak maken voor het laten zetten van mijn tattoo
  Het moet er na jaren dromen maar eens van komen. Ik wil een afspraak gaan maken om een nieuwe tattoo te laten zetten. Hoe en wat het precies gaat worden, dat weet ik nog niet helemaal. Ik heb wel wat ideeën, maar het complete beeld wordt vast gemaakt in de tattooshop zelf. Nu maar hopen dat de wachtlijst niet te lang is.
 5. Vaker bloggen
  Het is gewoon wat stil van mijn kant. Nog steeds werk ik zo’n 60 uur per week en daarnaast ben ik ook nog druk met wat deadlines in mijn andere werk. Het bloggen schiet er soms gewoon bij in. Want ik kan natuurlijk niet op de dag tussen de kinderen even een blogje tikken. Ik hoop dat het me lukt er weer meer regelmaat in te krijgen en in elk geval vaker te gaan bloggen. Want ik mis het bloggen zo en ik heb ontzettend veel ideeën.

Wat mij betreft zijn het allemaal haalbare doelen. Zodra de winter is begonnen zal ik terugblikken op de doelen van de herfst.

Wat zijn jouw plannen deze herfst?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Only for Joost
Next Wanneer gaan we voor een tweede?

3 thoughts on “5x doelen voor de herfst

 1. Leuke plannen heb je! Hoop dat je snel een dag vind om met Luuk de shoot te doen. Nu alle bladeren ook nog van die mooie kleuren hebben!
  Mijn plannen…hopelijk een succesvolle inseminatie! 🙂

 2. Wat een heerlijke plannen. Parijs is zo mooi, het lijkt me ook geweldig om in het najaar er heen te gaan (sowieso lijkt me elk seizoen heerlijk in Parijs, ik ben er dit voorjaar nog geweest). Die fotoshoot met Luuk van vorig jaar is super zeg! Ben benieuwd naar de foto’s van dit jaar. Mijn plannen: Er lekker op uit gaan met zijn tweetjes, nu het nog kan. De babykamer in orde maken en genieten van mijn zwangerschap.

 3. Mooie doelen. Maar pfff wat werk jij hard als ik zo het aantal uren lees. Blijf ook goed aan jezelf denken. Fijn dat er in ieder geval luisterende oren zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Natuurlijk Ouderschap – Bedding close to baby

20 augustus 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten