Soms is iets op je blog een succes en soms wat minder. Maar de afgelopen twee weken had ik soms wat problemen met blogs die niet online kwamen. Zo was dat ook met de Mama Linkies twee weken geleden. Waardoor er nauwelijks respons op kwam. Super jammer! Vandaag dus opnieuw de Mama Linkies. Een herkansing waar hopelijk wel veel mamabloggers aan mee willen doen!

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. In de ‘even’ weken komt er een linkparty online vol met bespaarblogs in de Bespaar Linkies en in de ‘oneven’ weken kun je hier terecht voor de Mama Linkies.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt, er hangt deze week niet een of ander thema aan vast. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom hebben we er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 7 april 22:00 uur.

Over twee weken licht ik mijn vijf favoriete blogs uit in een nieuwe Mama Linkies blog. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw blog nog extra aandacht krijgt!

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buik van Danielle
Next De Paas Bloghop

8 thoughts on “Opnieuw de Mama Linkies

  1. Ik zie ook dat ik er vanochtend vroeg bij ben, maar ik heb in ieder geval al even rondgeklikt! 🙂 Leuk dat je dit doet trouwens. Poos geleden heb ik dit ook wel eens eenmalig gedaan, en andere bloggers ook. Maar dit is nou juist zo’n leuke manier om wat nieuwe blogs te leren kennen.

  2. Wat leuk dit! Ben altijd op zoek naar nieuw leesvoer, dus zo’n link party is tof! Kom later op de dag nog even kijken. 😉

  3. Wat een ontzettend leuk idee! Dat kan ik niet aan mij voorbij laten gaan! Ik heb er gelijk drie geupload! Nu even met een lekkere kop thee de andere linkjes bekijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wie ben jij?

6 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten