Het is weer tijd voor een nieuwe gezellige linkparty. En waar ik bij de mama linkies normaal gesproken geen thema had, heb ik dat nu wel! Deze week mag je al je links die te maken hebben met verjaardagen droppen in de linkparty. Want tja, over 2 weken ben ik jarig en in die week wil ik graag wat leuke blogs met als thema ‘verjaardag delen’. Deze week zie je ook nog mijn 5 favoriete artikelen van de vorige linkparty.

Mijn 5 favorieten van de vorige keer

Knutselen met Foil Art

Knutselen zonder al te veel rommel op een manier die kinderen zelf kunnen. Dat kan met Foil Art. De dochters van Marguerita laten zien wat voor moois je allemaal kunt maken met Foil Art.

Crayola Fun

Nog een creatieve blog! Sabrina vertelt over de leuke dingen die ze met verschillende producten van Crayola kan doen samen met haar kinderen. Verven, stempelen en kleuren met magische stiften. Ik ben dol op dit soort producten om creatief mee te zijn.

Gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes, ik heb zelf wel eens geschreven dat ik Luuk zo min mogelijk suiker wil geven. En eerlijk is eerlijk, hier slagen we niet altijd meer in. Maar nu hij naar de peuterspeelzaal gaat en volgend jaar naar de basisschool, komen we vaak met een bepaald voedingsbeleid in aanraking. Op ByJon gaat het hier ook over. School eist dat er gezonde tussendoortjes meegegeven worden en ze schreef hier een blog over.

Kosten van de eerste verjaardag

Dit vind ik altijd interessante blogs om te lezen. Want wat geven andere ouders aan bepaalde gebeurtenissen? De eerste verjaardag van je kindje bijvoorbeeld. Tineke geeft denk ik ongeveer hetzelfde uit als wij. Een echte low budget kinderverjaardag dus!

Hygiëne bij een ziek kindje

Zieke kinderen hebben we allemaal wel eens, de afgelopen maanden zijn mijn kinderen meer ziek geweest dan me lief is. Verschrikkelijk vind ik het. Er zijn natuurlijk dingen die je kunt doen om de bacillen sneller het huis uit te krijgen. Extra poetsen bijvoorbeeld. Leonie vertelt wat zij zoal extra schoonmaakt als haar zoontje ziek is.

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. Om de week kun je op MamaKletst terecht voor een linkparty.

Meedoen met de Mama Linkies: Thema verjaardag!

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt. Eerst had ik geen thema’s, maar dat wil ik vanaf deze week wel gaan invoeren. De links die je deze week kunt doorgeven moeten te maken hebben met een verjaardag. En binnen dat thema ben je helemaal vrij! Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom heb ik er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog!)
  • Blogs mogen overal over gaan, mits het binnen het thema ‘verjaardag’ valt.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 19 mei 22:00 uur.

Over twee weken licht ik mijn vijf favoriete blogs uit in een nieuwe Mama Linkies blog. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw blog nog extra aandacht krijgt! En als je meedoet met de Mama Linkies (en de Bespaar Linkies), deel ik je blog sowieso al in mijn Pinterestbord.

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buik van Marijke
Next Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums

5 thoughts on “5x Mijn Favorieten – Mama Linkies

    1. Graag gedaan, helaas moet ik je toegevoegde links uit de linkparty verwijderen, de links die toegevoegd kunnen worden moeten te maken hebben met het thema ‘verjaardag’ 🙂 Dus als je nog links wil toevoegen, wil je daar dan op letten? Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

50 funny questions tag

18 juli 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten