Via Google Analytics kom ik veel informatie te weten. Ik ontdek welke blogs wel of juist niet goed aanslaan. Soms weet je van te voren al bijna dat een bepaald artikel een succes wordt. Maar soms is het ook een grote verrassing. Ik maakte een lijstje met de 7 meest gelezen blogs in 2015 tot nu toe. 

De uitkomst verbaasde me niet helemaal. Behalve het artikel dat echt het meest gelezen is. Blijkbaar doet een artikel over de baby moment cards van de Hema het heel erg goed via Google. En dat de blote mama buiken populair zijn had ik al gezien in de statistieken. Het is ongelooflijk hoeveel bezoekers daar iedere maandag op af komen. Wanneer je op de foto’s klikt kom je bij het juiste artikel terecht.

Baby Moment Cards van HEMA

baby moment cards hema - www.mamakletst.nl

Een HEMA variant op de originele milestone baby cards. Deze leuk getekende kaarten zijn ideaal om je baby mee op de kiek te zetten en zo te laten zien hoe oud je kindje daar is. Ook alle bijzondere andere mijlpalen uit baby’s eerste jaar komen erin voorbij. Dit artikel wordt vooral zoveel gelezen omdat het zo goed scoort op Google. Het zijn dus over het algemeen niet mijn vaste lezers die hierop binnen komen op de blog.

Blote mama buik van Deborah

Deborah_interview

Deborah was de allereerste mama die haar buik bloot gaf in mijn nieuwe rubriek. Het artikel werd heel erg veel gelezen. Met veel dank aan Deborah zelf, die het artikel ook via haar social media kanalen deelde. De foto’s van Deborah waren redelijk heftig. Maar de reacties waren heel lief. Het gaf me een enorme boost om deze rubriek vooral door te zetten!

Blote mama buik van Cassandra

Leia

Cassandra’s verhaal raakte mensen. Zij zei namelijk letterlijk dat ze liever een buik met striae had gehad, dan een vroeggeboren kindje. En daar heeft ze natuurlijk heel erg gelijk in. Die uitspraak prikkelde veel mensen om het artikel te lezen.

Terugblik: Zwanger in het ziekenhuis

002

Hier vertelde ik over de eerste heftige week na mijn zwangerschapsverlof. De zwangerschapsellende begon. En veel mensen vonden het interessant om te lezen. Het is natuurlijk ook eens anders dan een verhaal over hoe fijn en leuk een zwangerschap is. Ook dit is de realiteit helaas.

Blote mama buik van Kirsten

Kirstenbuik

Kirsten is eigenlijk best tevreden over hoe ze eruit ziet nu ze moeder is. Haar truc? Corrigerend ondergoed!

Het roer moet om

belly-2354_1280

Ik vertelde openhartig over de strijd die ik van mezelf moet aangaan. Ik voel me niet lekker in mijn lijf en daarom zal ik moeten afvallen. Hoe ik dat ga doen vertel ik in dit artikel.

Terugblik: Zwanger en verhuizen naar de camping

Camping

Omdat ons appartement werd verbouwd op het moment dat ik hoogzwanger was, mochten we tijdelijk in een chalet op een camping in de buurt gaan wonen. Dit had nogal impact op hoe ik me voelde tijdens de zwangerschap.

Kende jij alle artikelen al?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buik van Fransje
Next Moleskine Passion Journal Baby

4 thoughts on “7x meest gelezen blogs 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Lekkage? Los het zelf op!

6 april 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten