Ik heb een hele leuke aankondiging voor jullie! De feestdagen staan alweer voor de deur, veel mensen zijn druk met alle voorbereidingen, ik natuurlijk ook. En daarom leek het me leuk om, net als eerder dit jaar, weer een leuke winweek te organiseren! 

Wat valt er te winnen?

Wat er exact te winnen valt, dat hou ik nog even voor me, want anders is de verrassing er al vanaf. En dat zou zonde zijn. Maar ik kan je wel verklappen dat het winacties zijn voor jong en oud. Speelgoed cadeaus voor de kinderen, maar ook wat leuke cadeau’s voor de moeders onder ons. Want ook die mogen niet vergeten worden aan het eind van het jaar!

Sneakpeak

Als je me nog niet op Facebook volgt, zou ik dat nu zeker doen. Iedere dag plaats ik namelijk een sneakpeak van de volgende winactie. Zo kun je alvast raden wat er komen gaat. En sowieso is het natuurlijk verstandig om me te liken op Facebook om alle winacties voorbij te zien komen.

7 winacties

Er komen precies 7 winacties voorbij, op iedere dag 1 van maandag (morgen) tot en met zondag. Je mag aan alle winacties meedoen als je dat graag wilt. Hoe je extra winkans hebt wordt bij iedere winactie vermeldt. Op woensdag 8 november ontvangen alle winnaars een e-mail. Als je op tijd reageert, heb je dus je prijs binnen voordat Sinterklaas in het land is. Je kunt er maar op tijd bij zijn!

Nieuwsbrief

Wil je helemaal een makkelijke manier om op de hoogte gebracht te worden? Schrijf je dan in voor de MamaKletst nieuwsbrief. Door hieronder in het formulier je e-mailadres in te voeren. Ik stuur je dan aan het einde van de winweek automatisch een nieuwsbrief met daarin alle winacties. Dan wordt je vanzelf herinnerd en zie je alle prijzen onder elkaar staan. Wel zo makkelijk!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor nieuwe blogs, tips & meer!

Het belooft in elk geval een gezellige week te worden. Hopelijk zie ik jullie de komende dagen terug voor een winkans op de fijne prijzen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Q&A (Question & Answer) over verblijven op diverse bestemmingen
Next De maagverkleining van Dees

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

5 tips voor een relaxte vliegvakantie met een baby

17 juni 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten