Aankondiging Winweek • MamaKletst
Media

Aankondiging Winweek

Goedemiddag deze moederdag! Waarschijnlijk ben je net al onwijs verwend met een ontbijt op bed en allemaal mooie (zelfgemaakte) cadeautjes. Maar ik wilde jullie deze aankondiging zeker niet onthouden. Er staat namelijk iets heel leuks te gebeuren op MamaKletst aankomende week!

7 winacties

Vanaf morgen komt er iedere middag een toffe winactie online op MamaKletst. Winacties voor kinderen, voor moeders, voor het hele gezin en die mag je natuurlijk zeker niet missen!

Meedoen

Iedere middag om 12 uur komt er een nieuwe winactie online. En je mag aan alle winacties meedoen. Het geeft niet als je aan meerdere winacties meedoet. De kans bestaat dus dat je meer dan 1 prijs wint. Meedoen is niet moeilijk. Bij iedere winactie staat wat de bedoeling is en dan is het een kwestie van de stappen doorlopen.

Een kleine sneak preview

Geniet vanmiddag nog even van alle moederdag verwennerij en vergeet niet morgen de eerste winactie op mijn blog te bekijken. Als je op de hoogte wil blijven van alle winacties die online komen, volg mij dan op 1 of meer social media kanalen. Sowieso is het leuk om me op Facebook te volgen, daar komt namelijk vanmiddag de sneak preview van de eerste winactie die morgen online komt.

MamaKletst Facebook | MamaKletst Twitter | MamaKletst Instagram 

Tot morgen!

 

Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Als je hierop klikt en je koopt iets in de betreffende webshop, krijg ik hier een klein percentage van en het kost jou niets extra's. Wil je hier meer informatie over? Lees dan de disclaimer.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Marguerita
  15 mei 2017 at 10:35

  Wat leuk! Ik ben benieuwd wat je allemaal in petto hebt.
  Marguerita onlangs geplaatst…“Mama, je mag gaan zoeken!”My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Scroll Up