Soms kom je ineens iets tegen bij de Action dat je helemaal niet nodig hebt. Ken je dat? Volgens mij heeft iedereen daar last van bij de Action. Ergens halverwege november kwam ik een advent kalender tegen van Cars. Een advent kalender zonder chocola en dat sprak mij enorm aan. Ik twijfelde even of ik er zo vlak voor kerst nog een artikel over zou schrijven, maar ik ben zo enthousiast over deze advent kalender, dat ik het niet kon laten.

Een advent kalender is voor iedereen wel bekend lijkt me. Iedere dag maak je een vakje open. Voor kinderen zijn de meeste advent kalenders voorzien van een stukje chocola. Erg leuk en lekker, maar niet zo heel erg gezond. Natuurlijk mogen kinderen best eens een snoepje. Maar zeker in de decembermaand is het al snel wat veel allemaal. En om dan ook iedere dag nog een chocolaatje te eten, is misschien iets teveel van het goede.

Bij deze advent kalender van Cars zitten er creatieve cadeautjes verstopt. Achter ieder vakje vind je weer iets anders. Stiften, waskrijtjes, potloden, gummetjes, glitterlijm, een puntenslijper en kleurplaatjes. Ontzettend leuk om de creativiteit tijdens deze decembermaand een beetje te prikkelen.

Luuk vindt het erg leuk om iedere dag een vakje open te maken. En elke dag weer is hij heel blij met dat wat erin zit. Hij heeft inmiddels al een mooie verzameling van stiften, potloden en andere leuke creatieve spulletjes en komt na het openmaken van een nieuw vakje, graag bij me aan tafel zitten om wat te kleuren of te plakken.

Niet alleen zijn de presentjes die erin zitten heel erg leuk, het is ook gezellig om samen te knutselen. En zo heb je twee vliegen in een klap. Wel zo gezellig in de decembermaand. De advent kalender kost € 4,18 en is verkrijgbaar bij de Action. Er is uiteraard ook een Disney prinsessen variant verkrijgbaar. Echt een aanrader voor volgend jaar. Ik weet in elk geval een leuk schoencadeautje dan!

Heb jij voor je kind een advent kalender? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #118: Griep en we vierden vast kerst
Next Juiz-sy sapjes + winnen

2 thoughts on “Advent kalender zonder chocola

  1. Hoi hoi,

    Ik had gedacht dat deze dan ney zo duur zou zijn als andere zonder chocolade. Maar bij t woord Action was ik al om ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Naamketting

15 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten