Wat een week was het! Naast dat ik veel aan het werk was en ook mijn blogwerk weer begon op te pakken, had ik ook nog eens de allerlaatste groepssessie van de Nederlandse Obesitas Kliniek, waarbij we wel een heel bijzondere opdracht kregen. Verder vierden we lekker weekend en kwamen de kinderen op zondag na hun papaweekend weer lekker bij ons. Kijk je mee naar een nieuw weekoverzicht?

Maandag

Zo “leuk” een vriend die min of meer een Ajax hart heeft en me steeds met dit boek om de oren slaat 😉

Dinsdag

De kinderen kwamen lekker bij ons slapen deze nacht en Luuk wilde heel graag dat Rick hem zou voorlezen. Via onze telefoons kunnen we de kinderen in de smiezen houden als ze op bed liggen, maar dat zorgt ook voor dit soort leuke plaatjes!

Woensdag

In alle vroegte ontbijten en snel naar school. Nu we wat verder van school wonen (ongeveer 10 kilometer verder dan eerst..), moeten we eerder vertrekken. Maar wat is het heerlijk om de dag weer op te starten met de kinderen samen!

Als ik Luuk naar school heb gebracht en Maik bij zijn vader heb afgeleverd, pak ik de voorraadkast thuis aan. Mijn OCD-hart kan weer los gaan, heerlijk zo’n opgeruimde kast!

’s Middags vertrek ik naar Amsterdam voor de allerlaatste groepssessie van de Nederlandse Obesitas Kliniek. De opdracht luidt als volgt; til het gewicht dat je in totaal bent afgevallen op. In het vest dat ik draag zit 30kg gewicht en ik hou er nog 2 keer tien kilo bij vast. Ik ben namelijk 50 kg in totaal afgevallen. Niet normaal hoe zwaar dat is. Ik kan nauwelijks op mijn benen staan en mijn knieën protesteren direct. Het is goed om me te beseffen dat ik nooit meer terug wil naar dat gewicht.

Ook de trofee wordt overhandigd. Dit beeldje van de Nederlandse Obesitas Kliniek beeld een mens wat een te zwaar lichaam uittrekt uit. En ik vind het echt fantastisch! Een kroon op het harde werken van het afgelopen jaar.

Donderdag

Ik maak geen foto’s vandaag, behalve werken aan mijn blog en vervolgens een late dienst op het werk, doe ik vrij weinig.

Vrijdag

Maik is afgelopen week naar het consultatiebureau geweest en vrijdag ging de telefoon. De arts baarde zich toch wat zorgen om Maik’s groei. Aangezien hij ineens op het tweede lijntje terecht komt, terwijl hij eerst gemiddeld was. Ik baar me absoluut geen zorgen, maar spreek toch af en keer extra te komen wegen en meten over 3 maanden. Eens zien of Maik toch nog ineens een groeispurtje gaat krijgen.

Deze handige opbergbakjes van de Action zijn echt ideaal om in je lades te gebruiken. Ze zijn flexibel en passen daardoor in vrijwel iedere la. Ik vind ze echt heel handig en ga er nog veel meer kopen om de boel netjes te kunnen opbergen.

We dineren met een heerlijk broodje kipshoarma van de turk. Helaas krijg ik door het turkse brood wel een dumping, maar het vlees was echt heerlijk!

Zaterdag

We slapen uit en gaan ’s middags op jacht naar een ruimte als opslagruimte voor alle spullen die ik zal moeten opslaan nu door het verhuizen. Het lukt en ik vier het met een heerlijke wortelwrap als lunch. Hierna vertrek ik naar mijn werk en ’s avonds kijk ik met Rick wat slechte YouTube filmpjes, waar we erg hard om moeten lachen.

Zondag

Yes! Het is tijd om de kinderen op te halen! Ze kunnen niet wachten om weer bij ons te zijn. Helemaal niet als ik vertel dat er allemaal nieuw speelgoed op ze wacht.

Dat nieuwe speelgoed wordt ook direct uitgeprobeerd. Deze quad kwamen Rick’s ouders brengen om mee te spelen. Luuk vindt het geweldig zoals je kunt zien.

En ook Maik laat zijn stuurkunsten al snel zien.

Hij gaat er zelfs bij staan terwijl hij rijdt. Kleine badboy!

Mijn moeder, aanplakvader en zusje komen bij ons eten die avond en we zitten gezellig met zijn allen aan de eettafel.

Maik eet zoals altijd als een bouwvakker en heeft dus wel een lekker toetje verdiend.

En het was nog een tijd gezellig 😉

Tijd weer voor een nieuwe week met nieuwe herinneringen. De kinderen zijn komende week heel veel bij ons en er beloofd sneeuw te vallen, dus dat wordt vast dikke pret!
Wat zijn jullie plannen deze week?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Spelen met sneeuw
Next Zo help je je (groot)ouders om langer thuis te blijven wonen

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Babyritme met 3 maanden

13 januari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten