Het was een gezellige week vol kerstversiering, lichtjes, een lachende Maik en ik ging met mijn moeder samen naar het Allerhande Kerstfestival. Wat was het er leuk, maar ontzettend druk. Kijk je mee naar mijn nieuwe weekoverzicht in foto’s? 

Maandag

5 december, pakjesavond! Wij vierden Sinterklaas alleen al de zondag daarvoor. Ik haalde dus alle Sinterklaas decoratie uit haas om plaats te maken voor de kerstspullen. Ook mijn nieuwe lightbox moest voorzien woorden van nieuwe letters.

Tijdens de halve verbouwing in huis om ruimte te maken voor de kerstboom, had Maik dikke pret. Zo schattig!

Ja hoor, daar staat ie! Alleen moesten we ‘m hier nog versieren met kerstballen en wat slingers.

Alles onder toezicht van Maik natuurlijk. Die zoals je kunt zien, ook al in kerststemming was. Haha, arm kind!

Kijken naar zo’n mooie lichtgevende kerstboom is wel heel erg vermoeiend. En Maik viel al snel in diepe slaap.

Dinsdag

Dinsdagochtend brachten we Luuk naar de peuterspeelzaal. Daar waren maar 7 van de 16 kinderen. Wat wil je een dag na pakjesavond haha. Het was lekker rustig voor de kinderen.

Maik keurde de draagdoek weer helemaal goed.

En hij kijkt zijn ogen steeds uit naar alle kerstverlichting.

Woensdag

Goedemorgen lachebekkie!

Al kan hij ook zulke blikken tussendoor trekken. Net of hij wil zeggen “mam, doe eens even heel gauw normaal!”

Dat in je armen slapen, is toch ook nog wel heel erg fijn hoor. Ik vind het vervelend dat ik mezelf de tijd om dat te doen niet altijd gun, maar als het dan toch even lukt, is het dubbel genieten!

Donderdag

Het is ontzettend grappig als je broer zijn knuffeldoekje over je hoofd heen beweegt haha.

Ik deed creabea en tekende (ja uit de losse pols) een kerstman op het raam met krijtstift!

En ik deed een poging wat te kleine babykleding van Maik op de foto te zetten voor de verkoop. Maar dat wilde nog niet echt vlotten. Ik was te druk met Expeditie Robinson kijken haha.

Vrijdag

Ik begon de ochtend met seizoen 2 van Fuller House. Het wordt wel steeds flauwer, dus ik denk niet dat ik het nog verder ga kijken mocht er nog een derde seizoen komen.

’s Middags ging ik op de fiets naar Utrecht (ja, dat bewegen lukt wel…), want ik ging samen met mijn moeder naar het Allerhande Kerstfestival.

En wat was het er druk!

We genoten van een Gospel koor

Zagen een kerstboom van toiletpapier bij de wc’s

En dronken hier en daar wat likeurtjes. Deze was echt heerlijk!

Natuurlijk moest ik ook nog op de foto met de kerstman.

Aan het eind van de avond dronken we nog een biertje aan een tafeltje.

Wat zag het er allemaal schitterend uit!

Zaterdag

Knuffeltijd met mijn kleinste mannetje! Want die had ik natuurlijk wel gemist vrijdag. M’n grote(re) mannen ook trouwens.

Daarom gingen we met zijn viertjes lekker even winkelen. Wat kerstinkopen doen. Waaronder deze schaaltjes en bakjes. Na ideetjes opgedaan te hebben op het Allerhande Kerstfestival moesten er nog wat spullen aangeschaft worden om het te kunnen uitvoeren.

Zondag

Luuk werd ziek zaterdagavond. Maar hij wilde nog wel even knuffelen met zijn kleine broertje.

Dat kleine broertje hees ik weer in een te schattig pakje van Noppies. Wat staat het hem leuk!

Ik knutselde wat aan het nieuwe logo van mijn blog.

En ik zorgde voor nog meer kerstversiering in huis. Zo leuk!

Lees ook: Weekoverzicht #118

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous In beweging met mijn nieuwe Fitbit
Next Sterrenbeelden Zoekboek met Maik’s naam

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Tag: De Liebster Award

29 december 2013
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten