Doen we het niet allemaal wel eens? Fantaseren over wat je gaat doen als je een grote geldprijs wint. Ik in elk geval wel, het is dan ook het standaard gesprek tijdens het kerstdiner, wat doen we met het geld dat we winnen met de oudejaarsloterij? Hierbij mijn lijstje.

Verhuizen

En wel zo snel mogelijk. Ik heb er veel voor over om te verhuizen, omdat ik liever naar een meer kindvriendelijke buurt verhuis. En dan ook gelijk een fijn huis, waar niet zoveel meer aan hoeft te gebeuren en we snel in kunnen trekken. Verhuizen zou dus echt op nummer 1 staan. Ik zou overigens niet in een villa willen wonen, dat moet ook allemaal schoongemaakt worden enzo, zou niks voor mij zijn! Net als een hele grote tuin, die hoef ik ook niet. Als de leefruimtes maar ruim zijn, dat is het belangrijkste.

Me volledig op het bloggen focussen

Ja, ik zou direct stoppen met werken en me vooral nog op het bloggen focussen. Dat lijkt me echt heerlijk. Meer tijd om naar events te gaan en producten te testen. Sowieso zou ik alleen nog maar doen wat ik leuk vind. Niet vanwege het geld, maar vanwege de energie die ik eruit kan halen. Dus ik zou helemaal zelfstandig willen werken, maar niet meer als gastouder. Want dan krijg ik in huis weer een stukje privacy terug. Helemaal stoppen met werken zou ik in elk geval niet kunnen.

Geld geven aan familie

Natuurlijk zal ik ook mijn familie niet vergeten. Ook zij kunnen best wat extra’s gebruiken en als ik de loterij win, ga ik er vanuit dat het een groot bedrag is, waar we allemaal van kunnen genieten. Wij zijn niet de enige die het goed hoeven te hebben.

Een nieuwe auto kopen

We rijden altijd in tweedehands, of zelfs zesdehands auto’s en dat is helemaal niet erg. Maar toch zou ik graag een nieuwere auto willen. Gewoon omdat dat lekker rijdt en je van alle gemakken voorzien bent in je auto. Want dan wil ik natuurlijk wel een ingebouwd navigatiesysteem, radio-cd speler en een USB poort. Dat soort dingen zitten er in onze huidige auto niet in haha.

Sparen

Ja, ook zal ik gaan sparen. Nu zetten we ook al het geld dat overblijft iedere maand (oke niet alle maanden..) op een spaarrekening en dat zal met het winnen van de loterij niet anders zijn. Je weet nooit waar je het nog voor kunt gebruiken. Voor de rente hoeven we het in elk geval niet te doen, want dat is niet veel soeps meer tegenwoordig.

Wat zou jij doen als je de loterij wint? 

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

Met de 30 Day Blog Challenge NL, komen de 30 bovenstaande blogonderwerpen voorbij op MamaKletst. Niet in 30 dagen achter elkaar, maar wel in de komende maanden. Lees hier meer over de challenge.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Basisschool
Next Weekoverzicht #106: Aan de CTG en zwangerschapsshoot

4 thoughts on “Als ik de loterij win, dan…

  1. Ik zou meteen een ander huis kopen! Ook voor familie en vrienden 🙂 Voor onszelf een boerderij met een mooie grote tuin en ruimte voor kippetjes en in het voorjaar lammetjes. En ik wil een zitgrasmaaier zodat ik al scheurend het gras kan maaien 🙂

  2. Ja fantaseren wel, maar ik zou nooit wat winnen want ik speel niet mee met een loterij, want ik win nooit iets… maar als dan zou ik eerst als een gek gaan shoppen!

  3. Als het echt een heel leuke prijs is zou ik een mooi grachtenpand in Amsterdam kopen, is het iets minder dan zou ik (een groot deel van) de hypotheek op ons huidige huis aflossen zodat we iedere maand wat ruimer zitten.
    Een ander doel is geld besteden aan de studies van de kinderen. Lijkt me heerlijk om ze studieschuld vrij de wereld in te sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Maik is 5 maanden oud

1 maart 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten