Maandenlang heb ik jullie wekelijks een kijkje in mijn leven gegeven. Ik heb dit op verschillende manieren gedaan, maar eigenlijk is geen enkele manier echt goed bevallen. Daarom heb ik besloten een keer per maand alleen mijn negen favoriete foto’s van die maand te delen en het verhaal achter de foto’s te vertellen. Bij deze dus mijn negen favoriete Instagram foto’s van de maand april.

2015April

Van links naar rechts en van boven naar beneden:

:: Ik was lekker aan het lezen in Het Blogboek van Kelly Deriemaeker.

:: Er kwam een tutorial over de maandfoto slinger online op mijn blog.

:: We gingen weer eens een keer naar de dierentuin. En voor het eerst sinds hun geboorte, konden we de welpjes echt goed zien. Het was erg rustig in de dierentuin, waardoor we alle ruimte hadden om naar de welpjes te kijken. Ze waren 10 maanden oud op het moment dat ik de foto maakte.

:: Mijn kleine binkie. Hij staat zo elke keer in de hoek van de bank te hangen. Het liefst met een Toet Toet auto of een knuffel in zijn handen.

:: Het was echt heerlijk weer afgelopen maand. Hier genoten we dan ook van met volle teugen. We brachten veel tijd door op het balkon. Luuk vond het geweldig om er op te spelen.

:: En met dat mooie weer is het natuurlijk tijd voor de eerste barbecue van het jaar. Dit deden we met collega’s van Joost, plus alle aanhang.

:: Op het balkon spelen is leuk, maar dan wel het liefst met de balkondeur. Giechelend deed hij steeds de deur open en dicht. Ik heb de ramen gewoon een keer extra gezeemd.

:: Ik heb mijn haakhobby maar weer eens opgepakt. Nadat ik mooie nieuwe bollen katoen binnenkreeg vorige week, begon ik al snel met het haken van een rammelaar. Als het af is zal ik het jullie laten zien!

:: Luuk’s tweede Koningsdag. We vierden het gezellig in ons eigen dorp. ’s Morgens gingen we over de vrijmarkt, waar Luuk zijn ogen uitkeek. En ’s Middags gingen we feesten met Hollandse muziek. Luuk vond het prachtig. Vooral de muziek, hij bleef dansen!

Wat is jouw favoriete moment van afgelopen maand?

Lees ook: Weekoverzicht #52

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous TAG: Mom in the kitchen
Next Mama Valt Af: Sporten bij Curves

7 thoughts on “Weekoverzicht #50

  1. Leuk overzichtje zo al vond ik de andere manieren ook leuk. Het leukste van de maand April? Dat was toch wel ons nieuwe neefje ontmoeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Budget challenge – Doe een week met € 100,00

2 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten