In mijn shoplog met aankopen van de HEMA en de Zeeman konden jullie al zien dat ik Baby Moment Cards kocht bij de HEMA. In die video heb ik beloofd nog een artikel te schrijven om uitgebreider op de Baby Moment Cards in te gaan. Deze Baby Moment Cards zijn heel leuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een babyshower. Of wanneer je al snel na de bevalling op kraamvisite gaat. Een cadeau meenemen hoort dan namelijk tot de 10 geboden voor kraamvisite 😉

baby moment cards hema - www.mamakletst.nl

Al tijdens de zwangerschap twijfelde ik of ik de Milestone Baby Cards (je koopt ze hier) moest kopen of niet. Het leek me leuk om deze kaarten te gebruiken bij de foto’s die ik van Luuk zou maken. Toch heb ik het niet gedaan. Vooral omdat de verzendkosten me enorm tegen stonden en ik ze nergens anders in de buurt kon halen.
Dus toen ik de HEMA versie tegen kwam kon ik ze niet laten liggen. De helft kan ik niet meer gebruiken, omdat Luuk al bijna 7 maanden oud is, maar toch zijn er nog genoeg kaarten om foto’s mee te maken.

Lees ook: Tips voor een babyshower

Babymomentcards2

In het doosje vindt je 33 kaarten waarop je aan de hand van foto’s de mooiste momenten en mijlpalen van het eerste jaar van je kindje kunt vastleggen. Ze zijn helemaal in HEMA stijl. Zo zit er ook een kaart bij; ‘Mijn eerste tompouce gegeten’. Hartstikke leuk natuurlijk. De kaarten zijn leuk geïllustreerd. Je wordt al helemaal vrolijk als je ernaar kijkt. Ook zijn de kaarten rond, dus je baby krijgt geen scherpe hoekjes in zijn oog bijvoorbeeld.

Babymomentcards3

Aan de achterkant van de kaartjes is plaats voor een foto of een verhaaltje en de datum. Zo kun je invullen waar je was op een bepaald moment en wat er precies gebeurde. In het doosje zitten twee metalen ringen. Ik heb de kaarten die ik niet meer kan gebruiken en welke ik wel nog kan gebruiken verdeeld over deze twee ringen. Zo hoef ik minder te zoeken naar de juiste kaarten.

Deze kaarten zitten er in

 • Vandaag ben ik geboren
 • Ik ben nu 1 weekje oud
 • Ik ben 2 weken oud
 • 3 weken oud
 • Ik ben al 1 maand oud!
 • Ik ben 6 weken oud
 • Ik heb me voor de eerste keer omgerold
 • Vandaag was mijn eerste lachje
 • Vannacht sliep ik voor het eerst door
 • De tijd vliegt. Al 2 maanden oud
 • 10 weken oud
 • Al 3 maanden oud!
 • Ik ben al 4 maanden oud
 • 5 maanden oud
 • 1/2 jaar oud
 • Ik heb vandaag gezwaaid
 • Mijn eerste tompouce gegeten
 • ….. (zelf in te vullen)
 • Ik ben vandaag 7 maanden oud
 • Ik ben al 8 maanden oud
 • Ik ben al 9 maanden oud
 • Ik ben 10 maanden oud
 • Ik ben vandaag 11 maanden oud
 • Mijn eerste verjaardag
 • Ik ben voor de eerste keer gaan zitten
 • Ik kan nu ook kruipen
 • Ik kan zelf staan
 • Ik heb vandaag voor het eerst gelopen
 • Ik heb mama gezegd!
 • Ik heb papa gezegd!
 • Mijn eerste vaste hapje gegeten
 • Ik heb mijn eerste tandje!
 • Ik ben op het potje geweest

BMC4

De HEMA Baby Moment Cards kosten € 6,00. En voor dat geld hoop ik de komende maanden nog veel leuke foto’s te kunnen maken van de verschillende mijlpalen. Ik ben blij dat ik ze toch nog heb gekocht, ondanks dat Luuk al wat ouder is.

Zou jij de Baby Moment Cards kopen, voor jezelf of als (kraam)cadeau? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #25
Next Mama challenge – Gratis uitje voor het gezin

39 thoughts on “Baby moment cards van HEMA

 1. Heel leuk! Die ga ik voor mn schoonzusje kopen die in verwachting is. Helaas voor mijn zoontje van 15 maanden is het al te laat 🙁

  1. Wat jammer dat het voor jezelf te laat is. Ze zouden ook dreumes/peuter/kleuter kaartjes moeten maken. Dan maakt een kindje nog steeds veel mijlpalen door!

 2. Wat leuk! En niet geheel onbelangrijk, goedkoper dan de milestone cards! Deze staat op mijn to buy lijstje voor mijn schoonzus!

 3. Leuk! Ik heb de Milestones cards liggen maar door de hectische zwangerschap ben ik daar niet echt aan toegekomen. Ga er nu maar een album mee plakken met bijpassende foto’s denk ik.

  1. Zeker doen meis, juist die eerste foto’s zijn zo dierbaar en belangrijk.
   En binnenkort kun je de milestone kaarten lekker samen met Jim fotograferen 🙂

 4. Ik heb deze onlangs cadeau gegeven aan een zwangere vriendin, viel heel erg in de smaak haha. Sowieso heeft de HEMA echt geweldige dingen tegenwoordig! Ik ben fan!

 5. Sh*t… ik baal nu een klein beetje want mijn dochter van 15 maanden heeft afgelopen zondag voor het eerst een tompouche gegeten! Hoe leuk was zo’n kaartje dan geweest!!!! 🙁

 6. Ik heb ze toevalling vandaag ook gekocht! voor 6 euro vond ik het prima. de echte milestone kaarten vind ik eigenlijk behoorlijk duur.

 7. Ik heb nu voor mijn zwangerschap de milestone cards, deze van de hema lijken me echt heel leuk voor als de baby geboren is. En ook een betere prijs 😉

    1. Oh ja, dat ben ik ook. Mijn vriendinnen helaas niet haha, ik zou zelf ook wel eens zo’n leuk pakket willen ontvangen.
     Maar dan nog vind ik € 6,00 wel een schappelijk bedrag.
     Vooral omdat je er het hele eerste levensjaar zoveel leuke foto’s mee kunt maken 😀

 8. Mijn zoontje is ook in maart 2014 geboren! Onze baby’s zijn bijna even oud dus 🙂

  De baby moments cards heb ik niet, want kwam er te laat achter dat zoiets bestaat…
  Wel érg leuk voor een volgend kindje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Telefoonhoesje met foto van GoCustomized

24 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten