Baby-Dump babydoos unboxing

Een leuke meevaller tijdens de zwangerschap is toch wel dat je allemaal leuke gratis babydozen krijgt van verschillende winkels. Ik heb de 5 gratis babydozen die je kunt aanvragen al eens voor je op een rijtje gezet. En onlangs haalde ik de babydoos van Baby-Dump op. Wat er allemaal in zat laat ik je zien in deze Baby-Dump babydoos unboxing.

In tegenstelling tot alle andere gratis babydozen was ik verrast toen ik deze box openmaakte. Er zaten op 1 papiertje na, helemaal geen folders of andere manieren van reclame in. De producten zijn van Baby-Dump zelf en dat maakt het echt een hele leuke box.

babydoos-babydump

Dit is de box, een vrolijk doosje, waar alle spulletjes heel compact in zitten.

romper-i-look-so-cute

Dit schattige rompertje kwam er als eerste uit. Op de romper staat ‘i look so cute!’. En tja, welke baby ziet er niet schattig uit?

baby-on-board

Deze handige raamhanger met zuignap zit er ook in. Zo ziet iedereen dat je een baby in je auto hebt zitten en dat ze daarom voorzichtig moeten rijden. Nou ben ik van mening dat je altijd voorzichtig moet rijden, maar ach, het ziet er wel gezellig uit. Al denk ik niet dat ik deze ga gebruiken, wil geen reclamebord voor de Baby-Dump zijn haha.

zeehond-knuffel

Een heel zacht schattig knuffeltje. Welke ik trouwens goed moet verstoppen, want Luuk had het al ingepikt.

tuitbekers

Zelf ben ik niet zo’n fan van tuitbekers, bij Luuk heb ik ze dan ook niet gebruikt, maar we boften dan ook dat hij de rietjesbekers direct begreep. Deze tuitbekertjes bewaar ik dus wel. En dan zie ik wel of baby 2.0 ze gaat gebruiken of niet. En anders heb ik iets op voorraad liggen voor wanneer een gastkindje zijn of haar beker is vergeten.

voedingsbakjes

Dit zijn zulke handige bewaarbakjes, perfect voor de eerste hapjes van je kindje. Ik ben wel weer van plan zoveel mogelijk hapjes zelf te maken, wat ook makkelijk zou moeten kunnen. En dit soort bakjes zijn heel handig voor een voorraadje die je invriest.

hydrofiel-spuugdoekje

Een hydrofiele spuugdoek. Spuugdoekjes kun je niet genoeg hebben de eerste periode. Wij hadden altijd stapeltjes verspreid door het huis heen liggen, zodat we nooit misgrepen. De meeste zijn wel kwijt of gesneuveld door het vele gebruik, dus hier heb ik nog wat extra’s van nodig.

flexibele-baby-lepels

Lepeltjes met zachte tuit. Totaal nog niet nodig voorlopig, maar zodra de kleine man gaat eten zijn dit soort lepeltjes wel heel erg fijn. Ze lijken wel wat op de Nuby lepeltjes die wij voor Luuk veel gebruikt hebben.

aerosleep-korting

En zoals ik al zei, nauwelijks reclame dingen. Alleen deze kraskaart om kans te maken op een Aerosleep, best handig.

Wil je zelf de babydoos van de Baby-Dump ophalen, dan kun je met dit formulier naar de dichtstbijzijnde Baby-Dump om de doos gratis op te halen.

Heb jij de Baby-Dump babydoos ook opgehaald en wat vind je van de inhoud?

7 gedachten over “Baby-Dump babydoos unboxing”

 1. Hey dat spuugdoekje had ik nie! Haha en ik vind het ook jammer dat het baby on board ding echt een duidelijke reclame heeft. Wist trouwens niet dat er 5 dozen zijn. Heb er zelf twee of drie gehaald dus ik ga ff lezen 🙂

  Beantwoorden
 2. Ja, deze box is super fijn! Ik had hem ook met Fiene – hij was toen nèt iets anders.
  Die bakjes zijn inderdaad heel handig en de lepeltjes ook. De tuitbeker hebben wij ook overgeslagen, de rietjesbeker ging gelukkig ook gelijk goed. Het rompertje vond ik trouwens ook prettig.

  Beantwoorden
 3. Och wat leuk! Wij hadden geen baby dump in de buurt maar als ik zo de inhoud bekijk is die wel het handigst! Ps (het baby on board geval is voor als er zich een ongeluk voordoet dat de reddingswerkers weten dat ze niks over het hoofd zien heb ik geleerd haha)

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten