Al op diverse kanalen had ik deze lekker banaan-ei pannenkoekjes voorbij zien komen, maar vanwege mijn zwangerschapsdiabetes mocht ik maar een halve banaan en dan kwam ik in de knoei met de rest van de dag. Nu ik van die rot diabetes af ben vond ik het tijd worden om deze pannenkoekjes te maken. En wat zijn ze heerlijk!

Wat heb je nodig?

  • 1 rijpe banaan
  • 2 eieren

Wat moet je doen?

Je prakt of mixt de banaan lekker fijn en voegt de eieren toe, dit hussel je goed door elkaar.
Je doet een klontje boter, of olie in een pan en bakt de pannenkoekjes.
Als de bovenkant droog is, draai je ze om en laat je ze nog heel even bakken.

Leg de pannenkoekjes op een bord en voila, je kunt eten.

Eventueel kun je de banaan-ei pannenkoekjes nog versieren met suiker, kaneel of lekker fruit.
Maar ik vind ze al heerlijk zoet van zichzelf.

banaaneipannenkoekjes

Eet smakelijk!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous My furry friends
Next Weekoverzicht #9: The Scene

2 thoughts on “Banaan-ei pannenkoekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Maak een speelkamer van de slaapkamer

21 juni 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten