Bassie & Adriaan, wie kent ze niet? Ik heb in elk geval urenlang naar ze gekeken als kind. Tot grote ergernis van mijn vader, die een grote hekel aan ze had. Speciaal voor alle fans, wordt er deze zomervakantie een nieuwe tentoonstelling geopend. Op 8 juli om 11:30 uur zal de tentoonstelling “Voor Alle Fans” geopend worden door de clown en de acrobaat. De tentoonstelling is te zien in het familietheater “Flamingo” in Vlaardingen, de thuishaven van Bas en Aad van Tor.

Wat is er allemaal te zien?

Bij de tentoonstelling ‘Voor Alle Fans’ is natuurlijk Robin de Robot te zien, net als de bekende auto en de caravan. Er zijn allerlei rekwisieten die tijdens de opnames gebruikt zijn te bewonderen. Ook de geschiedenis van Bas en Aad als acrobaten duo ‘The Crocksons’ komt aan bod en Bassie & Adriaan zullen allebei regelmatig aanwezig zijn. Alle fans kunnen dan met ze op de foto en Bassie zal korte optredens geven en over hun carrière vertellen.

Onlangs kwam ook al het autobiografische boek “Moe, ik kan een salto” van Aad uit en ook Bas is bezig met het schrijven van een boek.

Kijk voor meer informatie op de website van Bassie & Adriaan of op de Facebookpagina.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Maik is 9 maanden oud
Next Het Familie Vakantiedagboek van Elma van Vliet

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Combi gastouder & gezin

5 december 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten