Een dagje strand of bij het zwembad vind ik heerlijk in de zomer. Verkoeling op zoeken tijdens hele warme dagen doen we graag, maar weet je waar ik dan echt een hekel aan heb? Aan die hete tegels of het hete zand. Als het even kan, liggen we dus ook ergens in het gras. Maar dat is helaas niet overal mogelijk. Toch ben ik voorzichtig, want ik wil natuurlijk niet dat Luuk (of Maik straks) zijn voeten verbrand door de warmte. Ik ontving beachsokken van Duukies om dit probleem tegen te gaan en wauw, dit is echt een musthave voor komende zomer.

Waterschoenen? Nee, watersokken!

Ken je ze nog van vroeger? Waterschoenen. Ik heb ze zelf ook wel eens gedragen en heb er zelf niet heel veel problemen mee gehad. Joost daarentegen heeft geen fijne herinneringen aan de plastic waterschoenen, er kwamen steentjes in terecht en het zat voor hem niet lekker. Afgelopen zomer kochten we waterschoenen voor Luuk om onder andere mee te kunnen douchen op de camping in Frankrijk. Het viel niet mee om ze aan te trekken bij hem, er staken regelmatig tenen uit en die bleven dan hangen achter de randjes van de schoenen.

Daar heb je met watersokken geen last van. Het is dicht, er kunnen geen steentjes, stukjes glas of andere vervelende dingen in terecht komen, tenzij ze al aan de onderkant van je voet geplakt zitten natuurlijk. Ze zijn net zo makkelijk aan te trekken als gewone sokken en bieden voldoende bescherming tegen de zon en het hete strand.

Duukies beachsoks

Ik vind het een geweldig concept. De sokken zijn gemaakt om mee te zwemmen, maar zijn niet geschikt voor een wandeling over de boulevard. Ze beschermen de kindervoetjes tegen schelpen, stenen en heet zand. En ze zijn slipvast door de anti-slip nopjes aan de onderkant, wat weer handig zou kunnen zijn in een zwembad.

Ze zijn gemaakt van een dunne stof, dus drogen snel. Wat mij betreft mogen deze beachsokken zeker niet ontbreken in je koffer deze zomer. Wij ontvingen de ‘Duke’ sokken en deze kosten € 19,95. Daarmee zijn ze wel duurder dan waterschoenen bij een goedkope schoenenwinkel, maar ze zijn ook zeker niet onbetaalbaar. En het gemak is zoveel fijner dan met de plastic waterschoenen. Ik denk dat het ook veel lekkerder loopt.

Heb jij voor je kinderen waterschoenen?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Tipi Tent van Gray Label voor sleep-overs in de tuin
Next Zwanger worden met een gastric bypass

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Zo krijg je de warmte uit je huis

29 juni 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten