Let op: Je kunt niet meer meedoen met de winactie

Sinds ik in december deze domeinnaam registreerde is er veel veranderd op bloggebied. Waar ik de eerste maanden moeite had met regelmatig bloggen, vanwege de ongemakken tijdens de zwangerschap, heb ik het bloggen vanaf begin mei serieus opgepakt. En met succes. Er staan inmiddels bijna 100 artikelen online, waarop ik bijna 500 reacties heb mogen ontvangen en de bezoekersaantallen groeien met de dag. 

Ook al is het bloggen ontstaan omdat ik het leuk vind om te schrijven, al die mooie reacties en bezoekersaantallen zorgen ervoor dat ik gedreven ben om vooral door te gaan met bloggen en nog meer te groeien! Het leek me een mooi moment om jullie te bedanken voor alle bezoekjes op mijn blog en hoe kun je dat beter doen door de allereerste winactie op MamaKletst online te zetten?

WinactieBabyhuys

Namens Babyhuys mag ik shoptegoed van maar liefst € 40,- weggeven aan 1 van mijn bezoekers.

Wat je hiervoor moet doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten wat jij voor die € 40,00 zou uitkiezen uit de webshop van Babyhuys
 • Vul in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres in, zodat ik het je kan laten weten als je gewonnen hebt
 • Om extra kans te maken zou ik het leuk vinden als je mij via Bloglovin’ en/of mijn Facebook pagina zou willen volgen, maar dit hoeft niet

De voorwaarden?

 • De actie is alleen geldig in Nederland
 • De kortingscode is niet inwisselbaar voor geld
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Je hebt tot en met volgende week dinsdag 19 augustus 2014 de tijd om mee te doen met de winactie. Ik zal de winnaar een e-mail sturen en via mijn Facebook pagina laten weten wie er gewonnen heeft.

Let op: Je kunt niet meer meedoen met de winactie

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De niet rokende mama
Next Natuurlijk Ouderschap – Babywearing

24 thoughts on “Bedankt + winactie Babyhuys

 1. Ten eerste wil ik even zeggen dat je een super leuke blog hebt. Elke dag breng ik een bezoekje aan je blog voor het nieuwste artikel die ik dan met plezier lees.

  Wat een leuke manier om deze win actie te houden helemaal omdat je moet aangeven wat je zou willen uitzoeken.
  Ik zal waarschijnlijk de laatste dingen voor de uitzet van ons kleintje die in november zal komen gaan aanvullen mocht ik winnen.
  Een wiegje staat dan erg hoog op het verlanglijstje.

  Groetjes Janke

 2. Wat een leuke winactie! Ik zou dan voor een wiegje gaan of andere babykameraccessoires! Waarom kun jij wel bedenken 🙂
  xx Thea
  PS je doorklik link naar FB doet het niet in je bericht…

 3. Wat goed dat je je eerste winactie hebt, en dan ook nog zo’n leuke! Ik zou dan gaan voor de schapekop voor op de kamer van onze dochter. Die is helemaal weg van schaapjes.

 4. Hi! Ohhhh wat leuk! Toevallig was ik gister nog op de site van Babyhuys, voor een MaxiCosi RodiFix, niet gekocht…. Maar Babyhuys heeft vast en zeker een mooi dekentje voor in het ledikantje van mijn kleinste schat! En ik volg je al… 😉

 5. Oeh… wat een leuke winactie zeg! Je bent lekker bezig zo met je blog 🙂
  Ik doe graag mee als dat nog kan?
  Bij ons zou zo’n waardebon waarschijnlijk voor een drager of voor nieuw beddengoed worden gebruikt voor onze baby-in-de-buik.

 6. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik zou het bedrag uitgeven aan een autostoel (waar ik tot nu toe niet genoeg budget voor heb) of wat speelgoed. Nu mijn zoontje 9 maanden is, zou ik voor zijn ontwikkeling wel wat meer en leuker speelgoed in huis mogen hebben!

 7. Hoi, ik zag geregeld je foto’s op instagram. En heb ook al vaker hier op mamakletst gelezen. Ik vind het erg leuk om te lezen! Via Instagram ben ik je nu gaan volgen, zeker leuk om dit ook op facebook te gaan doen!
  Meid, ga zo door 😀

  Ik ben wat laat om mee te doen met deze winactie, maar dat is niet erg. Het is al leuk om je blog te lezen!

 8. Jammer dat ik niet kan deelnemen (woon in België) ! Maar los daarvan volg ik je via Bloglovin’ en Instagram
  ! Groetjes, Jess Cee

 9. Nog snel op de valreep! Het kwam er steeds niet van maar wil deze mooie kans ook niet missen.

  Net uitgebreid op de site van Babyhuys gekeken en er staangelijk alweer te veel dingen op mn lijstje. We hebben 2 autostoelen nodig met hoezen, wil een nieuw lakensetje, kleertjes moeten er natuurlijk ook geshopt worden en en en!

  En voor jou ga zo door met bloggen ik lees elke dag met veel plezier.

  fijne avond.

  Groetjes Marieke

 10. Ik doe graag mee! Ze hebben daar van die leuke sterren met muziek erin van baby’s Only die ik erg graag wil hebben voor ons zoontje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ik wil niet naar de tandarts

26 augustus 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten