Zelfs wanneer we er een thema aan vast hangen, worden er nog blogs gedeeld in de Bespaar Linkies. Geld besparen op je boodschappen is niet alleen noodzakelijk voor veel mensen, maar ik vind het persoonlijk ook nog heel leuk om te doen. En ik maak er het liefste dan ook een sport van om zo min mogelijk geld kwijt te zijn aan de wekelijkse boodschappen. Ik ben daarin niet de enige, ben ik achter gekomen. Er werden 15 links gedeeld en mijn 5 favorieten daarvan deel ik vandaag met jullie. Ook op Meer Geld Minder Stress, de blog van Sjoukje waarmee ik deze linkparty’s host, lees je haar 5 favoriete blogs over geld besparen op je boodschappen. En ook vandaag is het weer mogelijk om links te delen, deze keer mag je alles delen wat te maken heeft met besparen op het kopen van kleding. 

De 5 favorieten van de vorige keer

€ 50,00 voor 4 personen – Het kan echt!

Leven van 50 euro per week met je gezin, het schijnt te kunnen. Wij zijn wel meer kwijt dan dat, maar ik zou het ontzettend tof vinden om deze challenge ook te gaan doen om te zien of het echt haalbaar is. Kunnen we gelijk van het geld wat we niet uitgeven, wat leuks doen komende zomer 😉

Veel groente en fruit voor minder dan € 15,00

Wij eten lang niet zoveel groente en fruit als Linda met haar gezin denk ik, maar ik vind het wel altijd erg leuk om voor zo min mogelijk geld groente en fruit te kopen. Ik bof maar met een Turkse supermarkt vlak om de hoek, waar fruit echt spotgoedkoop (en lekker!) is. Maar met deze tips van Linda kan ik denk ik ook wel eens op de markt gaan snuffelen tussen al het verse eten.

Gezond en goedkoop boodschappen doen

Net als de vorige keer, deel ik een artikel van Waar is Mam. Goedkoop boodschappen doen is 1 ding, maar je bent vaak vooral goedkoop uit als je ongezonde dingen koopt. Hoe eet je gezond en ben je toch weinig kwijt aan boodschappen? Helga legt het je graag uit door middel van tips.

Hoe omzeil je de verleidingen in de supermarkt

Wij zijn meestal het meeste geld kwijt aan de dingen die niet op ons boodschappenlijstje staan. De verleidingen in de winkel dus. En Sjoukje geeft hele goede tips om juist die verleidingen waar je vaak (veel) geld aan kwijt bent, te weerstaan.

Geld besparen met online boodschappen doen

Veel mensen denken hier niet aan, maar wij zijn er thuis al achter dat we zeker geld besparen als we zelf boodschappen doen. Niet alleen hoef ik niet tijdens mijn kostbare werkuurtjes ‘s avonds de weekboodschappen te doen, maar we komen ook niet echt in de verleiding de verkeerde dingen mee te nemen. Nicole deelt nog meer voordelen voor het online bestellen van je boodschappen.

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty.

Het thema deze keer: Besparen op je kleding

Ik vertelde het al. Deze week is het thema ‘besparen op je kleding’. En hier is echt ontzettend veel over te schrijven. Volgens mij word je heel creatief als het om het kopen van kleding gaat, als je niet heel veel te besteden hebt. En daar kan ik nog heel veel van leren, dus ik ben heel benieuwd naar jullie input! Zelf shop ik altijd bij verschillende winkels, zoals bijvoorbeeld bij 2trendy en ik ben nieuwsgierig naar waar jullie goedkoop herenkleding, dameskleding en kinderkleding vandaan halen.

Meedoen met de Bespaar Linkies

Iedere twee weken plaatsen we op vrijdag een ‘Bespaar Linkie’ met een thema. Dit zijn altijd thema’s die te maken hebben met besparen. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom hebben we er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per thema per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog)
  • Blogs moeten met het thema te maken hebben
  • Volg Sjoukje en mij ieder op minimaal 1 social media kanaal
    De social media kanalen van Sjoukje: Facebook | Twitter
    De social media kanalen van Joyce: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met (goede) vrijdag 14 april 22:00 uur.

 Loading InLinkz ...

Vind je dit leuk? Volgende week komt er op mijn blog opnieuw een linkparty, met andere onderwerpen die niet perse met geld besparen te maken hebben. Het zou leuk zijn als je dan weer mee zou willen doen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Lekkage? Los het zelf op!
Next Living Arrows 14/52: Lachen ondanks de pijn

2 thoughts on “Besparen op kleding – Bespaar Linkies

  1. 50 euro voor 4 personen, ik heb respect! Echt! Ik zeg al weken tegen mezelf dat ik eens alles in kaart moet gaan brengen, maar het is er nog niet van gekomen. Ik denk dat ik eens ga proberen om het voor 75 euro te doen. Je moet ergens beginnen, toch? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Sinterklaasbloghop met heel erg veel winacties!

19 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten