Dol ben ik op Google Analytics. Iedere maand kijk ik naar mijn bezoekersaantallen, maar ik vind het daarnaast ook leuk om te zien welke artikelen het meest gelezen zijn. Sinds kort deel ik maandelijks de 5 best gelezen artikelen van de maand ervoor. En deze maand zijn het de best gelezen artikelen van augustus. Met “maar” 2 blote mama buik artikelen. 

Blote mama buik van Natasja

De blote mama buik van Natasja is afgelopen maand het best gelezen artikel. Natasja was zo vreselijk misselijk tijdens haar zwangerschap dat ze heel wat kilo’s afviel. Blijkbaar vinden mensen dat toch interessant om te lezen.

baby moment cards hema - www.mamakletst.nl

Baby moment cards van HEMA

En jawel, daar is ie weer. Het artikel over de baby moment cards van de HEMA. Iedere maand weer wordt dit artikel heel vaak gelezen via bezoekers die binnenkomen via Google. Nu zijn het natuurlijk ook wel hele leuke kaarten.

IMG_20150705_170426

Blote mama buik van Mandy

Ook de blote mama buik van Mandy werd erg veel gelezen. Er was veel herkenning. Veel moeders dachten hun eigen buik op de foto te zien en dit zorgde voor veel gesprekken via social media. Vervolgens druppelden er ook weer aanmeldingen binnen om mee te doen aan de rubriek. En dat blijf ik nog het meest bijzondere vinden. Dat er moeders zijn die dit durven, ook al zijn ze bijna geen van allen trots op hun buik. Super gaaf dat ik dan toch zoveel mailtjes mag ontvangen iedere week.

LuukKangaroo

Kussen met je kind mag niet meer

Het nieuwsbericht dat je niet meer met je kind mag kussen werd ook veel besproken. Vooral via Facebook en onder het artikel zelf kwamen er veel reacties binnen. Het is dan ook een bizarre manier van denken van die psychologe vind ik persoonlijk.

loeder-moeder-tag

De Loedermoeder tag

En, vrij verrassend, ook de loedermoeder tag staat in de top 5 best gelezen artikelen van afgelopen maand. Meestal worden tags niet heel goed gelezen. In elk geval niet door noemenswaardig veel mensen. Toch valt de loedermoeder tag duidelijk in de smaak. Goed bedacht dus door Bibian en Manon!

Heb jij alle artikelen al gelezen?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #61: Eerste week fulltime werken
Next My Breast Friends Tag

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Blote mama buik van Lisette

4 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten