Hoewel ik graag zou willen dat iedere lezers al mijn blogs lees, weet ik dat het niet realistisch is. Ik lees op mijn favoriete blogs ook niet alle artikelen. Soms heb ik geen tijd, of een bepaald onderwerp spreekt me niet aan. Toch zou het jammer zijn om de echte parels te missen. Daarom blik ik elke maand terug op de 5 meest gelezen artikelen van de voorgaande maand. Ook deze keer zijn de blote mama buiken weer goed vertegenwoordigd. 

1. Baby moment cards van HEMA

baby moment cards hema - www.mamakletst.nl

Net als vorige maand staan de Baby Moment Cards van HEMA in de top 5 van de best gelezen artikelen op MamaKletst. En meer dan de helft van de mensen die dit artikel hebben gelezen zijn via Google gekomen. En de rest van de mensen heeft doorgeklikt vanuit een ander artikel. Grappig om ook te zien, is dat meer dan 90% van de mensen nog doorklikt naar een ander artikel of de homepage. En daar ben ik natuurlijk alleen maar blij mee!

2. Blote mama buik van Malou

buik4

Op nummer 2 staat de blote mama buik van Malou. Ook dat is niet heel gek aangezien Malou het artikel zelf ook goed heeft gedeeld op haar social media kanalen. Ik vind het ontzettend stoer van haar dat ze heeft meegedaan aan de blote mama buik rubriek. Er zijn maar weinig bloggers die (niet anoniem) mee durven te doen.

3. Blote mama buik van Arianne

IMG_8143

Het verhaal van Arianne raakte veel lezers. En dat was goed te merken aan de bezoekersaantallen. Arianne heeft altijd een slecht beeld van haar eigen lichaam gehad en pas nu ze moeder is kan ze haar lichaam beter accepteren.

4. Gezonde ijsjes maken

ijsje

Speciaal voor de mama challenge maakte ik zelf gezonde ijsjes. Dit deed ik met de baby ijsvormpjes van Nûby. Het artikel is vooral veel gelezen via Facebook. Waarschijnlijk doordat Nûby het artikel heeft gedeeld op hun Facebook pagina.

5. Blote mama buik van Samantha

2015-05-18 15.50.45

Nog een blote mama buik in de top 5! Dit is de blote mama buik van Samantha. Samantha is erg onzeker over zichzelf en zit niet lekker in haar vel. Waarschijnlijk is het artikel zoveel gelezen omdat het heel herkenbaar is voor een groot deel van de moeders.

Weer veel blote mama buiken die populair zijn deze maand. Ik ben stiekem nu al benieuwd welke blote mama buiken er volgende maand in de top 5 zullen staan.

Heb jij alle artikelen al gelezen? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Ik ook met jou
Next Beschilderde kinderstoel + winnen

1 thought on “Best gelezen artikelen van juli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Tips om niet te hoeven strijken

6 februari 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten