Bio-Oil tegen striae

Al met 16 weken tijdens de vorige zwangerschap vond ik de eerste strepen striae op mijn buik. En hoewel ik nog geen seconde wakker heb gelegen van “mijn verminkte buik“, baalde ik toch dat de striae zich nu al heel snel nog meer begon uit te breiden. Smeren tegen striae, daar geloof ik om eerlijk te zijn niet zo in, maar ik heb er veel voor over geen jeukende buik meer te hebben, want dat scheuren van je huid voelt absoluut niet fijn. Ik probeerde Bio-Oil uit tegen deze jeuk en ik mag ook een flesje weggeven. 

Ik heb al veel gehoord over de werking van Bio-Oil, maar op de een of andere manier heb ik het zelf nooit gebruikt. Ik hou niet zo van bodylotions, olie’s of andere smeersels voor mijn lichaam. Ik ben al blij als ik tijd heb om iedere dag te douchen. Maar goed, nu mijn buik en benen zo jeuken, kan ik er eigenlijk niet meer onderuit. Smeren helpt echt om de huid soepel te houden.

Bio-Oil

Wat me als eerste opviel aan de Bio-Oil was de kleur. Blijkbaar had ik deze olie ook nog nooit gezien, ik dacht altijd dat het een beetje kleurloos zou zijn. Maar het is een beetje roze/oranje. En na het openen van het flesje viel me vooral de geur op. Wat ruikt dit heerlijk zeg! Buiten dat smeert het ook nog eens heel goed en makkelijk uit. En het trekt snel in, wat ik dan weer heel belangrijk vind. Want ik hou niet zo van vettigheid op mijn huid.

Het schijnt te helpen tegen littekens, ik heb daar zelf geen ervaring mee. Die striae is er in de periode dat ik het nu gebruik, zeker nog niet minder geworden. Maar ik moet wel toegeven dat het ook zeker niet erger is geworden. Ik weet niet of dit door de olie komt, maar prettig is het wel! Ik heb in elk geval een nieuwe favoriet in huis en zal de komende weken zeker door blijven gaan met smeren, om de huid op mijn buik soepel te houden en een beetje te verwennen. Overigens reageert de baby er ook op als ik mijn buik in smeer, dus zo wordt het echt een momentje voor ons samen.

Win een flesje Bio-Oil

Wil jij zelf ook eens Bio-Oil uitproberen? Dan bof je, ik mag namelijk een flesje Bio-Oil weggeven namens Drogistplein.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Reageer onder dit artikel en laat weten dat je meedoet.
  • Om extra kans te maken mag je ook nog reageren onder het Facebook bericht.
  • Het delen van de winactie op Facebook wordt natuurlijk gewaardeerd!

Op maandag 22 augustus ontvangt de winnaar een bericht van me. Veel succes met meedoen!

8 gedachten over “Bio-Oil tegen striae”

  1. Ik ben inmiddels 20 weken zwanger van mijn eerstE. Mijn buik begint u echt te groeien en met smeren ben ik dan ook vorige week begonnen. Ik heb echter nog geen ervaring met bio-oil en doe dus graag mee met je winactie.

    Beantwoorden
  2. Bio-Oil lijkt me echt een heerlijke olie om mijn zwangere buik mee in te smeren. Ik heb er al goede verhalen over gehoord dus zou het graag zelfs eens willen testen. Ik doe dan ook graag mee met deze fijne winactie.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten