De een na laatste dag van het jaar is aangebroken. Het is tijd om de balans op te maken. Welke artikelen zijn er goed gelezen en welke juist helemaal niet? Welke winactie scoorde goed en welke review werd het meest gelezen? Mijn blog jaaroverzicht van 2015. 

HEAD

De vijf meest gelezen artikelen

HEMA mama basics

Mijn bevallingsverhaal

Wanneer gaan we voor een tweede?

Gastblog: Mijn verkeerd gezette ruggenprik

Kussen met je kind mag niet meer

Het is wel duidelijk welke artikelen goed scoren. De HEMA artikelen worden sowieso goed gelezen, mijn blog over de baby moment cards wordt nog steeds het meest gelezen van alle artikelen bij elkaar. Super leuk om te zien. Maar ook mijn bevallingsverhaal en mijn blog over wanneer we voor een tweede kindje zouden gaan wordt erg veel gelezen.

muursticker

De vijf slechtst gelezen artikelen

Meetsticker voor kinderen

Gelezen: Geschonden

Ik verdrink in jou

Luuk in de sneeuw

Gelezen: De cocktailclub

Dat de blog van Luuk in de sneeuw zo slecht is gelezen vind ik zo jammer vanwege de foto’s. Die zijn zo leuk!! Verder is het me wel duidelijk geworden dat de artikelen over de boeken die ik heb gelezen niet goed scoren. Fijn om daar achter te komen nu ik de balans op maak. Dat is een aandachtspuntje voor 2016.

zelf-ijs-maken

Samenwerkingen

Het artikel ‘Gezonde ijsjes maken‘ is toch wel de meest gelezen review van het afgelopen jaar. Er komen de aankomende weken nog meer reviews van Nuby online, dus ik ben benieuwd of die net zo goed gelezen worden. De winactie met de meeste deelnemers was van de knijpfruitzakjes van Squiz. En in aanloop van de negenmaandenbeurs 2016 zal er opnieuw een winactie met Squiz voorbij komen. Heb je afgelopen jaar niet gewonnen, doe dan vooral opnieuw mee!

Natuurlijk gaat het op mijn blog niet om de samenwerkingen. Ik blog bovenal nog steeds omdat ik het zo leuk vind. De samenwerkingen zijn wel onwijs leuk en ik verbaas me er soms over hoe vaak ik benaderd wordt voor een review, advertorial of winactie.

Ook heb ik in april dit jaar blogdoelen voor mezelf opgesteld. Als ik de balans opmaak van mijn blog, horen ook de blogdoelen erbij, maar ik heb besloten hier een aparte blog voor te schrijven, waarin ik gelijk de blogdoelen van 2016 zal vertellen.

Welk artikel op MamaKletst van afgelopen jaar is jou bijgebleven?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #77: Oorontsteking en kerst vieren
Next Jaaroverzicht 2015

2 thoughts on “Blog jaaroverzicht 2015

  1. Ik heb meteen de blog van Luuk in de sneeuw even aangeklikt! Nu er hier bij ons flink veel ijs ligt en er nog meer winterweer in het verschiet zit heb ik zin om sneeuwfoto’s te maken met Melle. Altijd jammer dat je zelf enorm enthousiast bent over een blog die dan achteraf super weinig bekeken wordt, en juist andere blogs – soms zelfs als je het helemaal niet verwacht – juist weer ontzettend goed gelezen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

AFAS Sprookjesweken bij de Julianatoren + Win 4 kaarten!

31 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten