Wat vond ik het leuk om te lezen dat de dames die wekelijks het blogfeestje organiseren, de komende tijd met co-hosts gaan werken. En nog leuker is het dat ik de co-host deze week mag zijn! Fleur, Janske en Esmeralda, ontzettend bedankt daarvoor!  

Als je vaker op mijn blog komt, weet je dat ik eens per twee weken zelf ook een linkparty organiseer onder de naam Mama Linkies. Die is nog helemaal niet zo populair als het blogfeestje, maar ik heb er zelf wel plezier in en dat is het belangrijkste! Maar des te leuker is het om nu eens zelf onderdeel te zijn van het blogfeestje als co-host.

Wil je ook een keer co-host zijn? Leuk! Meld je dan aan bij één van de vaste gastvrouwen. In dit bericht kun je lezen wat de taken van een co-host zijn.

De favorieten van het vorige blogfeestje

Fleur koos baby baard muts als favoriet deze week.

Volg Fleur via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Janske koos het intieme plekje van je dochter verzorgen als favoriet deze week.

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Esmeralda koos chocolade granola als favoriet deze week.

Volg Esmeralda via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


En ook ik koos een favoriet en dat is smurfen traktatie prikkers.

Volg mij via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Social media kanalen van het Blogfeestje

Volg jij Blogfeestje al op één van deze social media-kanalen?

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

Buttons

Om het Blogfeestje nog meer te promoten zijn er twee buttons gemaakt: één voor als je in de spotlight hebt gestaan en één voor als je co-host bent  geweest. Het helpt ons erg als je deze button in je zijbalk wilt plaatsen, met een link naar een Blogfeestje erachter.
 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Last minute knutselen voor Vaderdag
Next Griep en uitdroging bij (kleine) kinderen

11 thoughts on “Blogfeestje Co-host

  1. Wat een leuk artikel heb je gekozen als Co-host, erg grappig 😀 Die baby met de baard moest ik natuurlijk ook om lachen. Het artikel dat ik zojuist meteen even gedeeld heb via Facebook, Twitter en Pinterest is het artikel over Het intieme plekje van je dochter verzorgen. Dat vond ik zo interessant dat meer mensen het gewoon moeten lezen. Later op de dag kom ik terug om de rest van de links te komen lezen 😀 Fijn weekend allemaal!

  2. Zo leuk dat je co-host bent deze week, Joyce!
    Ik kom hier trouwens wel vaker, maar de mama linkies heb ik nog nooit gezien… Puur toeval waarschijnlijk!

  3. Wat leuk dat je deze week co-host bent! Ik ging stuk van de baard muts. Ik hoop niet dat het iemand op ideeén heeft gebracht voor een kraamcadeau 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Blote mama buik van Arianne

13 juli 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten