Bloggersteam MamaKletst

Het team van MamaKletst bestaat uit allemaal verschillende, hele enthousiaste bloggers. Die ieder op hun eigen manier hun invulling geven op deze mama lifestyle blog. Hieronder zal ik ze allemaal aan je voorstellen. En je kunt makkelijk doorklikken naar hun artikelen.


Hoofdredacteur: Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (29), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Ik ben de vrouw van Joost en samen hebben wij twee zoons, Luuk (3) en Maik (0). Ik werk als freelancer, maak en bouw websites voor andere mensen, schrijf teksten en lees teksten na. En daarnaast fotografeer ik ook nog. Wil je meer weten?

Lees hier alle artikelen van Joyce


Auteur: Gera

Hoi, ik ben Gera (’83). Samen met mijn manlief vormen wij een gezellig samengesteld gezin met drie geweldige kinderen (2002, 2015 en 2016). Mijn inspiratie is dan ook alom aanwezig! Schrijven is mijn passie, om die reden richtte ik Tekstbureau Gera Stockschen (www.geratockschen.nl) op én schrijf ik voor meerdere websites, waaronder mijn eigen blog op Huismama.nl.

Lees hier alle artikelen van Gera.

 

 


Auteur: Ivette

Hi! Ik ben Ivette, 28 jaar, partner van Niels (38), mama van Elsha (2) en Fynn (1). Van beroep ben ik musicologe en mijn partner is dirigent. De kindjes krijgen veel muziek mee, daar zal ik onder andere over schrijven. Ook ben ik gek op knutselen en nog veel meer. Daarnaast kun je me terugvinden op www.ivetteslife.nl, mijn eigen blog. Gezellig dat je meeleest!

Lees hier alle artikelen van Ivette.


Auteur: Linda

Ik ben Linda, een MessyMommy van Nina (2015) en Sara (2013). Rond mijn 25ste had ik het prima voor elkaar: Getrouwd, gesettled, een leuke baan, lekker uitslapen in het weekend. Toen kwamen de kids: dag planning, dag orde, hallo chaos! Zowel in mijn gastblogs voor MamaKletst als in mijn eigen blogs op www.messymommy.nl lees je over mijn kijk op het moederschap als moderne, werkende mama. Over chaos, lol, avonturen en dilemma’s. Geen dag is hetzelfde. Leef en lees je met me mee? Liefs Linda #MessyMommy

Lees hier alle artikelen van Linda


Auteur: Marije

Hoi! Ik ben Marije (34) en ik ben thuisblijfmoeder van zoon Fons (0). Ik sta op het punt om met mijn gezin te verhuizen van het westen naar het noorden van Nederland, waar ik vandaan kom. Ik schrijf niet alleen voor MamaKletst, maar heb ook een eigen blog: www.mrsmama.nl.

Lees hier alle artikelen van Marije


Auteur: Melanie

Hoi ik ben Melanie. Nog net geen 40 jaar jong. Mama van drie koters. Twee jongens (12 & 8) en een dochter (2). Samen met mijn vriend vormen we een samengesteld gezin. Werken doe ik op aanvraag, maar merendeel van de tijd mag ik genieten van mijn gezin. Zins een jaartje of wat blog ik met veel plezier. Waarvan ik een grote voorliefde heb voor knutselen, tekenen, en schilderen. Deze creatieve uitspattingen zal je dan ook van mijn hand op MamaKletst voorbij zien komen.

Lees hier alle artikelen van Melanie


Auteur: Tamara

Hoi! Ik ben Tamara (26), ik woon samen met Damiën en wij zijn mega trotse ouders van Jaxx! Jaxx is geboren op 02-12-2016. Hij was erg ziek de eerste maanden door een koemelkallergie en reflux. Ik vind het erg leuk om te schrijven over mijn zoektocht naar biologische, koemelkvrije eet- en drinkwaren! Bloggen is naast mijn gezin, mijn tweede leven. Ik blog voor meerdere sites en ik heb zelf met een vriendin de website www.mamakeertwee.nl. Naast bloggen, werk ik ook nog 24 uur in een verpleeghuis.

Lees hier alle artikelen van Tamara


Auteur: Tanja

Mijn naam is Tanja en ik ben 30 jaar. Ik ben getrouwd met Kay op 3 juli 2015 en sinds 4 oktober 2016 zijn we de trotse ouders van een dochter met de naam Abigail.

In het dagelijks leven noemen we haar Abby. Ook loopt er bij ons thuis een leuk hondje rond. Een jackabee. Een kruising jackrussell met een beagle. Zijn naam is Quinn.

Schrijven is een grote hobby van mij, je kan het zelfs wel een passie noemen. Verder ben ik een echt gezelligheidsdier. Wat best ironisch is want ik kamp met een sociale fobie. Dat is nogal tegenstrijdig. Maar heb ik eenmaal een vriendschap met iemand kunnen sluiten dan leer je mij ook echt goed kennen. En onder die fobie zit gewoon een heel maf mens met een groot hart en genoeg humor. Ik groei elke dag een beetje meer. En ooit hoop ik de fobie helemaal naar de achtergrond te kunnen plaatsen. De komst van ons mooie meisje is een echte zegen geweest.
Niet alleen omdat ze zo lief, leuk en ontzettend grappig is maar ook omdat ik nu wel MOET! Er is een heel klein meisje afhankelijk van onder andere MIJ. En ik ga er alles aan doen om voor haar een echte rots in de branding te zijn!

Lees hier alle artikelen van Tanja


Auteur: Wanda

Mijn naam is Wanda, 43 jaar, getrouwd met Marcel en moeder van twee pubers. Onze oudste kerel is 14 en onze kleinste kruimel, ook een jongen, is 12. Deze twee mannen geven me heel veel inspiratie tot schrijven. Gelukkig maar, want ik ben er dol op! Naast het moederschap en schrijven, heb ik nog een passie. Dat is het werken in de zorg. Ik werk parttime als verzorgende op een verpleegafdeling. Ik wil jullie laten meegenieten van al het (ook wel eens niet) leuks dat het leven met twee pubers te bieden heeft.

Lees hier alle artikelen van Wanda