Twee en een half jaar geleden plaatste ik een foto van mijn blote buik op mijn blog en social media. Het was het startsein van de blote mama buik rubriek. Het werd altijd enorm veel gelezen en ik werd via verschillende kanalen direct getagd als er nieuwsberichten waren over het strakke buikje van een BN’er na de bevalling. Want op MamaKletst, daar zag je pas de échte verhalen! Het is tijd om deze rubriek nieuw leven in te blazen.

Het was fijn om iedere week een blote mama buik te kunnen delen met het verhaal erachter. De rubriek werd goed gelezen, omdat er veel herkenning was. Niet alle buiken blijven blubberen, niet alle buiken worden weer strak, maar feit is wel dat al die blote mama buik het huisje voor heel veel prachtige kinderen zijn geweest.

Ik ben gestopt met de rubriek omdat ik zelf vooral bezig was met zwanger worden en het zwanger zijn. Maar de rubriek wordt gemist! Niet alleen bij mij, maar ook bij lezers. En nu ik ten opzichte van vorig jaar zoveel volgers heb, waarvan sommigen de rubriek nog helemaal niet kennen, vond ik het tijd opnieuw met de rubriek te gaan starten.

Ik plaatste al een oproep op Facebook en Instagram in de hoop nieuwe aanmeldingen te krijgen. Met succes, want er werd direct gereageerd! Er zijn gelukkig nog steeds moeders die mee willen doen en met hun blote buik op mijn blog willen verschijnen. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn er nog niet lang niet genoeg! Er zijn nog meer aanmeldingen nodig!

Wil jij meedoen met de blote mama buik rubriek en durf je (anoniem) met een foto van je blote buik op mijn blog te verschijnen? Stuur dan een mailtje naar info@mamakletst.nl of reageer onder dit bericht dat je mee wil doen. Als je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde vakje, zorg ik dat je alle informatie zo snel mogelijk krijgt toegestuurd.

Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen en wil je liever eerst naar alle voorgaande deelnemers kijken? Dat kan hier!

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Wat ik vroeger wilde worden
Next Mijn mooiste vakantie: Drie maanden Thailand

1 thought on “Blote mama buik oproep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Verlanglijstjes maken met de cadeaumachine

18 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten