Blote mama buik van Samantha

Het is tijd om onze schaamte van ons af te zetten. Wij mama’s mogen gewoon gezien worden. Met striae, een blubberbuik of een buik zoals vanouds. Iedere maandag zal een mama vertellen over haar blote mama buik. En ze zal het natuurlijk ook laten zien. 

Inhoudsopgave

Wie ben je?

Ik ben Samantha, 23 jaar en parttime werkzaam in de thuiszorg. Wij zijn de ouders van onze dochter Charmay.

Hoe oud is Charmay?

Charmay is geboren in december en is nu 7 maanden oud.

Hoe keek je naar je eigen lichaam voor je zwanger werd?

Ik vond mezelf altijd al te dik en had hierdoor ook last van striae.

Hoe keek je naar je eigen lichaam tijdens je zwangerschap?

Toen ik zwanger was, vond ik het ineens wel leuk om ‘dik’ te zijn. Ik was er trots op dat ons dochtertje in mijn buik aan het groeien was. Alleen de striae werd erger en dat vond ik minder leuk.

FB_IMG_1431958725943

Hoe zie je jezelf na de bevalling?

Na de bevalling voelde ik me nog dik en ik had ook nog extra striae. Ook heb ik een litteken van de keizersnede. Maar daar ben ik trots op, want dat is de ‘deur’ van onze dochter geweest om op de wereld te komen.

Heb je zichtbare veranderingen aan je buik, borsten of benen?

Het is duidelijk zichtbaar dat ik nu een hangende buik heb. En ik heb meer striae op mijn buik.

Wat vind je ervan dat veel vrouwen zich onzeker voelen na de zwangerschap?

Ik snap dat vrouwen zich onzeker voelen naar de zwangerschap. Ik ben er 1 van. Na de bevalling heb ik ook maar een badpak aangeschaft. Ik hoop over een tijdje toch dat ik er iets aan kan gaan doen en ik hoop op een slanker lichaam.

Wat is jouw tip voor andere moeders om je goed te voelen in je lijf?

Naar die tip ben ik zelf ook heel benieuwd.


 

Bedankt voor het meedoen Samantha! En over een poosje gaat het je vast lukken om beter in je vel te zitten.

Wil je ook meedoen aan deze challenge?
Stuur mij dan een mailtje via het contactformulier, of naar info@mamakletst.nl Dan stuur ik je zo snel mogelijk meer informatie toe.

9 gedachten over “Blote mama buik van Samantha”

  1. Hey Charmay! Wat ontzettend stoer dat je hier je buik laat zien…dat doe je wel maar even! Mijn tip voor de straie streepjes…(ik heb er zelf ook veeeeeeel last van) …ik smeer ze iedere dag in met Bio Oil en ik merk dat ze nu echt stukken lichter geworden zijn…(het is best prijzig, maar regelmatig in de aanbieding bij o.a. Kruidvat en Etos). Hopelijk helpt het en krijg je weer wat meer zelfvertrouwen…het is onnodig om zo onzeker te zijn…wees trots op jouw lichaam! Liefs!

    Beantwoorden
  2. Ik vind het ook superstoer dat je meedoet! Helaas heb ik geen tip om je minder onzeker te maken, en kan ik alleen maar zeggen dat je er prima uitziet en zonder zorgen een bikini aan zou kunnen trekken! Liefs Sylvie

    Beantwoorden
  3. Wat een mooie serie! Ik heb geen grote buik, maar ben ook trots op dat buikje. Echt heerlijk! Ik zou het niet erg vinden om na de bevalling er minder florissant uit te komen dan ik er voor de zwangerschap uit zag, alleen hoop ik dat het vanwege mijn modellenwerk allemaal meevalt. En zo niet, dan is dat maar zo en biedt dat ruimte voor andere dingen 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten