Het is tijd om onze schaamte van ons af te zetten. Wij mama’s mogen gewoon gezien worden. Met striae, een blubberbuik of een buik zoals vanouds. Iedere maandag zal een mama vertellen over haar blote mama buik. En ze zal het natuurlijk ook laten zien. Stacy’s buik is enorm gaan hangen en hier vertelt ze over.

Inhoudsopgave

Wie ben je?

Mijn naam is Stacy. Ik ben 19 jaar oud en in het dagelijks leven ben ik een thuismama voor mijn dochtertje Jaliyah Silvina.

Hoe oud is Jaliyah?

Zij is bijna 17 maanden oud.

Hoe keek je naar je eigen lichaam voor je zwanger werd?

Ik was niet super blij met mijn lichaam voordat ik zwanger werd. Maar ik zie nu pas in dat mijn lichaam lang niet zo verkeerd was toen.

Hoe keek je naar je eigen lichaam tijdens je zwangerschap?

Met 30 weken zwangerschap  begon mijn buik eindelijk wat meer te groeien. Ik was zo ongelooflijk trots op mijn mega buik, ondanks de vervelende zwangerschap met allerlei kwaaltjes en heupdysplasie.

stacy

Hoe zie je jezelf na de bevalling?

Het mooie van zwanger zijn is het maken van een nieuw wondertje. Dat is het mooiste wat je lichaam kan doen.

Heb je zichtbare veranderingen aan je buik, borsten of benen?

Mijn buik is enorm gaan hangen en ik heb striae tot over mijn navel en mijn navelpiercing is helemaal uitgezakt.

Wat vind je ervan dat veel vrouwen zich onzeker voelen na de zwangerschap?

Dat vrouwen zich onzeker voelen kan ik me aan de ene kant goed voorstellen, maar aan de andere kant is je lichaam iets om trots op te zijn. Wees trots op wat je lichaam gedaan heeft!

Wat is jouw tip voor andere moeders om je goed te voelen in je lijf?

Als je je echt zo onprettig voelt met je buik, bedenk je dan dat je niet de enige bent met zo’n buik. Er zijn vrouwen die wel het buikje willen hebben die hij hebt, maar niet het kindje hebben die zij zo graag willen en die jij wel hebt. Je hebt het allermooiste gekregen en daar mag je trots op zijn. Want een kindje krijgen is niet vanzelfsprekend. Als je het geluk hebt om er een te krijgen, draag dan ook je buik na de zwangerschap trots met je mee.


Bedankt voor het meedoen Stacy!

Wil je ook meedoen aan deze challenge?
Stuur mij dan een mailtje via het contactformulier, of naar info@mamakletst.nl Dan stuur ik je zo snel mogelijk meer informatie toe.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Naamlabels + winnen
Next Meetsticker voor kinderen

2 thoughts on “Blote mama buik van Stacy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

3 tips om als vrouw én moeder zelfverzekerd de deur uit te gaan

11 oktober 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten