Vijftien maanden geleden besloot ik een taboe te doorbreken door een foto van mijn blote buik op mijn blog te zetten en een oproep te plaatsen voor nog meer blote mama buiken. Het bleek een succes. Meerdere vrouwen hebben een foto van hun blote buik en het verhaal daarachter opgestuurd. Ik ben stiekem mega trots op alle moeders die hebben meegedaan, maar weet nu even niet goed hoe ik verder moet met deze rubriek.

Hoewel ik van alle kanten te horen krijg dat de rubriek zo tof is en dit ook goed terug te zien is in de bezoekersaantallen op maandag, loopt het niet storm met inzendingen. Mensen willen wel graag meedoen, maar reageren vervolgens niet meer. Ontzettend jammer! Maar wanneer er geen blote mama buik blog online komt op maandag, krijg ik vaak de vraag hoe dat komt. Het komt vooral doordat ik door mijn voorraad heen ben en het niet meevalt nieuwe deelnemers te vinden.

Toch wil ik niet stoppen met de rubriek en ben ik flink aan het puzzelen hoe ik ermee verder moet gaan. Elke week een nieuwe blote mama buik plaatsen is niet te doen. De aanmeldingen zijn onvoldoende om dat voor elkaar te krijgen. Maar wellicht dat om de week wel lukt. En het lijkt me leuk om eens in de zoveel tijd met één van de eerdere deelnemers opnieuw een artikel te maken om te vertellen hoe het nu (ruim een jaar later) met ze gaat en hoe ze op dit moment naar hun lichaam kijken.

Deborah_interview

Plannen genoeg, maar wat dit betreft kan ik het niet zonder jouw hulp. Ik ben nog heel hard opzoek naar nieuwe deelnemers voor de blote mama buik rubriek. Je hoeft niet met je gezicht in het artikel te staan. Anoniem meedoen kan ook. Hopelijk helpt dat veel moeders over de drempel heen te gaan. Want ik begrijp dat die drempel hoog is. Toch is het ook herkenbaar voor heel veel moeders en dat maakt het nu net zo gaaf. Je helpt er zoveel andere moeders mee, hoe je er ook uit ziet. Dik, dun, een overschot aan vel, een strakke buik, striae, putten, noem het maar op, iedere buik mag meedoen.

Wil je meedoen? Stuur me dan een mailtje en ik stuur je zo snel mogelijk alle informatie toe. Mailen kan op info@mamakletst.nl. Je mag ook (anoniem) reageren onder deze blog dat je mee wilt doen, dan stuur ik de informatie op naar het e-mailadres waarmee je reageert.

Hopelijk komen er vanaf het nieuwe jaar weer volop nieuwe blote mama buiken op de blog te staan!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Fan van Serious Request
Next Weekoverzicht #76: Uitrusten en familie

3 thoughts on “Blote mama buiken – Hoe verder?

  1. Ik vind het ook een hele toffe rubriek en knap van alle moeders, juist omdat het mij ook ontzettend lastig lijkt. Helaas kan ik niet meedoen, maar wie weet ik de toekomst.

  2. Ik wil wel meedoen! Vind het altijd mooie verhalen om te lezen.. Nu 3,5 maand verder ben ik alles behalve blij maar wel ontzettend trots op mijn buik na 2 zwangerschappen! Ik zie je mailtje wel tegemoet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Uitgerekende datum berekenen; Weet hoe lang je zwanger bent

19 september 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten