Op 21 juni is het vaderdag dit jaar. Een dag speciaal om alle papa’s in het zonnetje te zetten. Naast een zelfgemaakt knutselwerkje van je kroost, is het ook wel leuk om een (klein) cadeautje aan de vader van je kinderen (of je eigen vader) te geven. Ik geef je verschillende cadeautips voor vaderdag. 

De een vind een knutselwerkje van zijn kinderen voldoende. De ander verwacht er ook nog een ontbijt op bed bij. Of je treft een papa die op vaderdag het liefst lekker op pad gaat met zijn gezin. Het is allemaal prima.

Vorig jaar gaf ik Joost een koffiemok en een kaartje namens Luuk. Dit jaar wil ik het helemaal anders gaan doen. Luuk is inmiddels oud genoeg om al wat mee te knutselen, dus komende week gaan we flink aan de slag. Mocht je geen creatieve mama zijn, of helemaal geen zin hebben in de troep die het knutselen maakt, heb je misschien iets aan de onderstaande cadeautips.

 Nieuwe sokken
Ik dacht dus altijd dat mijn vader de enige was die een rare ‘nieuwe-sokken’ tik had. Maar wat blijkt? Mannen krijgen graag sokken! Koop ze hier.

 Pap vertel eens
Herinner je de winactie met de Mam en Oma vertel eens boeken voor moederdag? Je hebt ook een variant voor vaders, je koopt het hier! Leuk om voor je kind te laten invullen.

Lees ook: Wat te doen met vader- of moederdag als het kind niet maar één vader of één moeder heeft

 Scheerapparaat

Een scheerapparaat is een stuk goedkoper dan iedere keer nieuwe scheermesjes te kopen. Die krengen zijn duur genoeg! En van een glad geschoren man wordt menig vrouw blij. Tenzij je van baarden houdt natuurlijk. Je koopt het hier.

 Een lekker luchtje

Je man moet natuurlijk wel lekker ruiken. Ik vind het altijd erg leuk om een luchtje cadeau te geven. Je koopt het hier.

 Een cadeaubon

Met een cadeaubon (je koopt het hier) kan hij zelf iets leuks uitzoeken. Dan weet je zeker dat hij er blij mee is en je geen miskoop begaat.

Genoeg ideeën dus! Al denk ik dat menig vader toch nog het meest blij is met een ochtendje uitslapen en ontbijt op bed. En eerlijk is eerlijk. Dat is maar een kleine moeite toch?

Heb jij al een vaderdagcadeautje gekocht?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous K’NEX – K-force
Next Blote mama buik van Kimberley

17 thoughts on “Cadeautips voor vaderdag

  1. Vind ik ook. Sowieso een cadeau voor manlief bedenken vind ik lastig haha. Alles wat hij wil hebben koopt hij al, of ligt ver boven ons budget 😉 Daarom ga ik lekker met Luuk knutselen maandag. Daar komt ook nog een blog over online 🙂

 1. Dat ontbijt op bed wil ik hier ook aanleren 😉 😛
  Denk alleen dat ik daar nog wel een paar jaar op mag wachten.

  Voorlopig hier nog geen vaderdagcadeautjes.
  Maar als ze ze op school gaat maken, mag ze die voor opa maken 🙂 (dan neem ik dat ontbijt op bed wel :-P)

 2. Ik heb een broodtrommel laten bedrukken die hij mee naar zijn werk kan nemen. En een T-shirt voor zowel papa als zoon. 🙂

 3. Mijn vriend is net na vaderdag jarig dus we doen het cadeau in 1 keer. Hij wilt graag een scheerapparaat dus we gaan binnenkort samen op pad. Natuurlijk krijgt hij van Keano ook een papa dag cadeau

 4. Leuke tips! Op de een of andere manier wordt Ludo ook helemaal gelukkig van een stapel nieuwe sokken, dus die krijgt ie sowieso 🙂 Verder is hij gek op nootjes, dus die krijgt ie ook een flinke zak, en ik had een leuke printable gevonden met “I’m nuts about you dad!”, die gaat erop!

  1. Haha dat klinkt leuk allemaal! En wat mannen toch hebben met nieuwe sokken….? Mij maak je er in elk geval niet blij mee 😉 Maar het is wel makkelijk om zo een cadeautje te scoren haha.

 5. Van de week gaan we eens lekker knutselen voor vaderdag. Ben benieuwd hoe dat gaat met mijn mannetje van 14 maanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Het perfecte zwembad voor je kinderen!

16 februari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten