Winweek: ChicksLoveFood het kidsproof kookboek

Experimenteren met eten vind ik ontzettend leuk, maar er moet wel iemand zijn die me verteld hoe ik een lekker gerecht kan maken. Collega blogger Geertje kan bijvoorbeeld hele lekkere recepten zonder pakjes en zakjes bedenken. Koken uit een kookboek doe ik dan weer niet zo vaak, omdat er vaak maar een aantal recepten in staan die ik lekker vind. Maar met Chickslovefood het kidsproof kookboek heb ik dat probleem niet. En ik mag 3 lezers ook blij maken met dit fijne kookboek!

Inhoudsopgave

Fijne recepten met weinig ingrediënten

Nieuwe recepten uitproberen doen we graag, maar bij veel recepten moeten we nog allerlei producten kopen, die we verder nooit gebruiken. Dat is voor een enkele keer niet zo’n probleem, maar wanneer je probeert te besparen op het doen van boodschappen is het niet fijn als je voor meerdere recepten in een week allerlei producten moet kopen die je anders niet nodig hebt. Voor de recepten in het Kidsproof kookboek heb je maximaal 6 ingrediënten nodig.

Recepten voor jong en oud

In dit kookboek is echt aan iedereen gedacht. Er staan verschillende ‘babyprutjes’ in, waarmee je de eerste hapjes voor je baby zelf kunt maken. Maar de recepten zijn ook heerlijk voor volwassenen. En omdat volwassenen, maar vooral kinderen nog wel eens lastige eters kunnen zijn, zitten er in veel recepten groenten verstopt. Waardoor iedereen beter eet. En ook aan de ouders die de recepten moeten koken is gedacht. De recepten zijn namelijk allemaal simpel en vrij makkelijk te bereiden.

Ik heb al een paar recepten uitgeprobeerd en de recepten waren makkelijk te volgen en het eindresultaat was heerlijk. Dit is echt een kookboek die niet als de rest van de kookboeken maar gewoon een beetje op de boekenplank blijven staan, maar waar we ook daadwerkelijk regelmatig uit zullen gaan koken.

Het boek is o.a. te koop via Bol.com:

Win ChicksLoveFood het kidsproof kookboek

Ben jij ook vaak inspiratieloos als het om eten koken voor het hele gezin gaat? Dan is dit toffe kookboek zeker iets voor jou en ik mag maar liefst 3 exemplaren van dit boek weggeven. Er zijn bij deze winactie dus niet 1, maar 3 winnaars! Doe je mee?

Voorwaarden

❥ Like de MamaKletst pagina op Facebook
❥ Reageer onder dit bericht met je naam en een geldig e-mailadres
❥ Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet

Wil je extra kans maken?

❥ Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MamaKletstWinweek

Let op: Je maakt alleen kans op deze toffe prijs door de Facebookpagina van MamaKletst te liken. De actie loopt tot en met dinsdag 23 mei 2017. De winnaar krijgt na 24 mei een e-mail. Reageer binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail, wanneer je dit niet doet, zal ik een andere winnaar kiezen. Winnaars worden getrokken door middel van Random.org. 

33 gedachten over “Winweek: ChicksLoveFood het kidsproof kookboek”

 1. Oh wat leuk zeg! Ik doe heel graag mee. Heb al een leuk boek van Chickslovefood, waar ik al wat uit gemaakt heb, maar kidsproof is hier zó welkom! Twee lastige eters…

  Beantwoorden
 2. Ik waag graag een kansje. We zijn hier groot fan van Chickslovefood. Zelfs de man des huizes kookt hier regelmatig gerechten uit het 5-or-less boek. Dat wil wat zeggen haha 😉

  Beantwoorden
 3. Tuurlijk! Altijd in voor lekkere recepten! Met een baby, peuter, een eeuwig lijnende mama en een hardwerkende papa altijd weer een uitdaging….

  Beantwoorden
 4. Oooh ik zou zo graag zonder pakjes en zakjes willen leren koken. Lijkt me echt een musthave! Ons dochtertje is nu 3 jaar! Zou zo graag voor haar maar ook voor ons zelf gevarieerder willen koken, maar zijn toch vaak dezelfde maaltijden die ik maak. Zoals stampot andijvie. Heerlijk in de winter, maar als het buiten zo lekker weer is dan eten we dat niet. Toch mis ik vaak wel inspiratie en zou graag nieuwe dingen willen uitproberen. Maar waar begin je ?

  Beantwoorden
 5. Aangezien ik straks 4dagen per week weer ga werken, kan ik wel wat inspiratie en snelle (gezonde) recepten gebruiken voor de mannen hier in huis!

  Beantwoorden
 6. Wat leuk! Na 3 jaar struggelen met eten kan onze dame eindelijk genieten van eten. Dus leuke dingen koken samen met haar zou heel leuk zijn!

  Beantwoorden
 7. Ik ben vaak inspiratieloos met koken en vind het moeilijk om steeds iets nieuws/gezond te bedenken dat de kinderen ook lusten. Ik doe daarom dan ook graag mee voor dit ideale boek. Volgen doe ik via Facebook en Twitter en heb het bericht gedeeld op Twitter.

  Beantwoorden
 8. Dat lijkt me een heel fijn boek. Mijn goed voornemen voor dit jaar was om vaker gevarieerder te koken voor mijn gezin, en ook minder met kant-en klare pakjes en zakjes, maar ik moet bekennen……. ik heb nog niet zoveel nieuwe recepten geprobeerd. Met twee jonge kinderen zijn recepten die kids-prooi zijn natuurlijk heel erg welkom.

  Beantwoorden
 9. Op de valreep nog even mee gedaan! Ben erg benieuwd naar de recepten voor kleintjes; op hun website zie ik al zo veel lekkers staan!

  Beantwoorden
 10. Kookinspiratie is hier meer dan welkom! Ik herhaal steeds dezelfde recepten, maar we hebben wel eens nood aan iets nieuws voor het hele gezin.

  Beantwoorden
 11. Koken is totaal niet mijn ding omdat ik totaal niet creatief ben daarmee.. We eten geregeld dezelfde gerechten dus wat inspiratie kan ik wel gebruiken, zeker nu onze dochter mee eet 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten