Dol ben ik, op markten waar kleine creatieve ondernemers hun product of dienst kunnen laten zien. Zelf heb ik de afgelopen jaren ook regelmatig deelgenomen aan leuke markten om mijn creatieve uitspattingen te delen met de mensen die de markten bezochten. En omdat ik zelf zo dol ben op dit soort markten, deel ik graag een hele leuke markt met jullie.

Creatief op Straat is een markt in Barneveld, georganiseerd door Manon. Zij heeft haar eigen bedrijf in handgemaakte leren tassen. En ze blijkt ook nog een geweldig organisatie talent te hebben. Met Creatief op Straat biedt zij creatieve ondernemers een podium. Het is als kleine ondernemer lastig om goed zichtbaar te worden en zo bekendheid te krijgen. Bij deze markt is dat mogelijk tegen een realistisch bedrag.

Maar het is natuurlijk ook leuk om via de markt zelf nieuwe bedrijven te leren kennen. Vaak zie je op dit soort markten de mooiste en leukste producten voorbij komen. Via Instagram kom ik altijd leuke kleine bedrijven tegen die allemaal mooie creatieve spullen maken. Bij Creatief op Straat kun je deze leuke spullen ook even aanraken en voelen. Dat vind ik toch altijd een pluspunt.

De kraampjes zijn onder andere gevuld met mode, accessoires, home & living, sieraden, maar er zijn ook originele diensten en workshops te vinden. De eerstvolgende markt is volgend weekend. Op zaterdag 9 mei op het Raadhuisplein in Barneveld.

Ik zag op de Facebook pagina van Creatief op Straat al mooie foto’s voorbij komen van de verschillende producten die volgende week te vinden zijn. Waaronder een kraam met hele toffe handgemaakte kinderkleding.

Kortom, ben je op het laatste moment nog op zoek naar een leuk en uniek moederdagcadeau? Dan kun je bij Creatief op Straat in Barneveld vast en zeker nog iets leuks vinden.

Laat je het even weten als je ook gaat? Misschien kom ik je dan wel tegen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Gastblog: Mijn verkeerd gezette ruggenprik
Next Mam vertel eens + winnen!

1 thought on “Creatief op Straat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De regels van een puber

17 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten