Sinds vorige maand ben ik de trotse eigenaresse van een iPhone 6. Nadat ik ruim een half jaar met een Android toestel moest doen, omdat mijn geliefde iPhone 5 niet langer dan een uur met een volle batterij kon doen. Android en ik zijn nooit vrienden geworden. Ik ben nu eenmaal een ‘Apple girl’. Ik was dus zo blij als een kind toen ik mijn nieuwe iPhone kon bestellen. Er ontbrak alleen nog één ding. En dat was een mooi hoesje.

Standaard telefoonhoesjes zijn niets voor mij. Ik kan tenminste nooit iets vinden naar mijn smaak. Of ik ben er snel op uitgekeken. Des te blijer was ik toen CaseApp contact met mij opnam om te vragen of ik een hoesje wilde reviewen. Dat wilde ik maar al te graag! Ik mocht dus zelfs twee hoesjes bestellen.

screenshot-CaseApp

Het bestellen van een telefoonhoesje via CaseApp gaat eenvoudig. Je upload een foto, maakt er een collage van of je maakt zelf iets door wat te spelen met achtergronden en/of cliparts. Je kunt zelfs de coating uitkiezen. Ik besloot voor beide hoesjes een andere coating te kiezen. Mat en glans.

MamaKletst-telefoonhoesje

Het bestellen ging makkelijk en binnen een week waren de hoesjes binnen. Dit is snel, aangezien de hoesjes vanuit Zweden moeten komen. De hoesjes werden geleverd in een klein mooi doosje, die met gemak in de brievenbus paste, ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven. Dat lijkt ergens vanzelfsprekend. Maar ik heb ook wel eens meegemaakt, dat een hoesje, dat makkelijk in de brievenbus past, in een te grote doos met de pakketpost mee komt.

Ik maakte een hoesje met het logo van MamaKletst en een hoesje vol met foto’s van Luuk vanaf zijn geboorte tot nu. Het hoesje met mijn logo kreeg de matte coating en het hoesje met de foto’s van Luuk de glanzende coating. Na het bestellen bleek dat het design dat ik als eerste had gemaakt, kwalitatief niet voldoende was om mooi te drukken op een hoesje. In overleg met de medewerker, maakten we er dit ontwerp van. Ik was wel iets teleurgesteld dat nu alsnog bleek dat het logo niet scherp is. Dit zie je niet van veraf, maar mijn telefoon ligt meestal niet ver van me vandaan.

telefoonhoesje-foto

Ook het hoesje met de foto’s van Luuk lijkt niet helemaal scherp te zijn. Achteraf zal dit mijn eigen schuld geweest zijn. Ik had een groter formaat moeten uploaden. Dat weet ik nu dus voor de volgende keer. Het hoesje zelf is van hele stevige kwaliteit. En dat vind ik toch wel belangrijk aan een telefoon. Hoe zuinig ik ook altijd ben op mijn telefoons, vorige week heb ik mijn telefoon helaas (zonder hoesje) laten stuiteren, met als gevolg een barst in het scherm. Een goed en stevig hoesje vind ik dus erg belangrijk om beschadigingen aan de telefoon zelf te voorkomen. Helaas is dat voor mijzelf te laat. Maar ik denk wel dat dit hoesje voldoende beschermd.

caseapp-mamakletst

De openingen voor de camera en om bij alle knopjes te kunnen zijn mooi afgewerkt. Ook dat maak ik wel eens anders mee. Je kunt er nog prima bij, maar steken ook niet uit, waardoor ze alsnog beschermd worden door het hoesje.

Of het hoesje ook nadelen heeft? Jazeker. De prijs liegt er niet om. Een hoesje kost € 29,00. Dit is wel inclusief verzendkosten vanuit Zweden. En let er bij het maken van een hoesje op dat je een hoge kwaliteit afbeelding gebruikt, dan weet ik zeker dat de hoesjes prachtig zijn.

Je kunt bij CaseApp terecht voor hoesjes voor je iPhone, Samsung Galaxy, iPad of iPod. En ook kun je er skins kopen voor je iPhone, MacBook, iPad, Samsung, iPod, laptop, HTC of Nokia.

Winnen

Vind je een hoesje van CaseApp te duur om zelf te komen, maar wil je wel zo’n hoesje hebben? Dan bof je! Je maakt namelijk kans op een telefoonhoesje naar keuze.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Reageer onder dit artikel en vertel dat je meedoet.
  • Lukt het reageren niet? Dan mag je ook meedoen via Facebook. Reageer onder het bericht van deze winactie.
  • Om meer kans te maken mag je mijn Facebook pagina liken en de winactie delen met je vrienden.

Wil je niet wachten tot je eventueel hebt gewonnen? Met de kortingscode KLETSTCASE20 krijg je de komende 3 weken een korting van 20% op je bestelling.


Wat voor hoesje heb jij om je telefoon? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Pasta zonder vlees
Next Blote mama buik van Mandy

11 thoughts on “Custom telefoonhoesjes + winnen

  1. Jaja leuk! Ik heb sinds kort ook een iPhone 6 en ‘pas’ twee hoesjes ervoor. Haha, ik houd van afwisseling! Ik zou er dolgraag eentje willen maken met wat leuke foto’s van Lise erop 🙂 Wat zonde trouwens, dat er al een barst in het scherm zit… 🙁

  2. leuke hoesjes heb je besteld…balen van die barst…ik heb hier ook altijd een hoesje er omheen…omdat ik hem ook heeel vaak laat stuiteren *oops*…ook ik waag een kansje voor een Samsung Galaxy 🙂

  3. Super gave case! Lijkt mij leuk om te winnen. Dan maak ik een ontwerp met mijn aapje erop natuurlijk.

    Zonde van de barst in je scherm. Geen garantie ervoor?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Op de camping tralalala….

10 augustus 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten