Sinds dit jaar ben ik druk met het maken van planningen, op zondag maak ik de planning voor de week daarna en soms weet ik precies hoe de dagen eruit zien. Althans, voor zover dat kan met kinderen natuurlijk. Maar soms lopen de dagen echt heel anders dan je dacht en is het een kwestie van flink schakelen. Dat gebeurde de tweede helft van afgelopen week. Gelukkig komt alles zelfs dan uiteindelijk wel op zijn pootjes terecht. Kijk je mee naar een nieuwe Kletsend De Week Door? 

Maandag

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Er staat bij ons op de wc een krukje, zodat Luuk makkelijk op en af de wc kan klimmen. Maar Maik ontdekt nu dat dit een prima plek is om even te zitten als 1 van ons op het toilet zit, haha. Gezellig zo 😉

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Tijd voor lunch! Sinds kort kan ik een hele boterham op. Ik eet deze met kipfilet en wat plakjes komkommer. Lekker fris! En ik heb gelijk wat vezels en eiwitten binnen. Belangrijke eisen aan mijn voeding zijn dat momenteel.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

‘s Morgens ben ik met Maik naar de huisarts geweest, hij kwakkelt nu al zo lang met verkoudheidjes en koorts. Hij blijkt een oorontsteking te hebben en helemaal vol met snot te zitten. We zitten dus regelmatig te stomen in de badkamer. En hij blijft alleen goed zitten als ik snapchat erbij pak. Ach, zolang hij maar opknapt van het stomen vind ik alles best.

Dinsdag

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

De kinderen zijn op het kinderdagverblijf en ik neem even een break van mijn werk om wat boodschappen te halen en naar de Action te fietsen. Mijn conditie is echt nog om te huilen. Ik had gehoopt dat het inmiddels wel wat beter zou zijn, maar helaas. Dit soort fietstochtjes moet ik dus met grote regelmaat blijven doen, dan komt het vast goed met mijn conditie. Hier had ik inmiddels al 5km in de benen, dat voelt toch lekker!

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Mijn peuterkind had weer eens geen zin om naar huis te lopen na een dag op het kinderdagverblijf. Hij wilde op papa wachten, maar die zou nog zeker een half uur onderweg zijn en het was hartstikke koud. Altijd leuk, die momenten. Gelukkig liep hij uiteindelijk toch mee haha.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Maik vond de kou maar niks.

Woensdag

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Hallo poezenkind! Als ik een opruimbui krijg, dan kijkt ze me altijd vals aan, alsof ik haar stoor in haar rust. Dat is natuurlijk ook zo haha. Ik haal het halve huis overhoop en ga aan de slag met opruimen en schoonmaken.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Ik loop onder andere de kapstok na, waar nog allemaal veel te grote jassen van mij hingen en ook wat te kleine jassen van de kinderen. Uiteindelijk is dit wat er over blijft. De bakken bovenin moet ik wel nog uitmesten, maar dat komt na de winter wel, daar liggen alle handschoenen, sjaals en mutsen.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Ook hang ik de kinderkapstok weer op, zodat Luuk zelf zijn jas kan pakken en weer ophangen.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

De Pizzarette grill komt binnen! Deze week gaan we het uitproberen en binnenkort lees je hier alles over op mijn blog. Ik ben toch zo benieuwd naar hoe het smaakt allemaal!

Donderdag

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Tijd voor een nieuwe werkdag! De jongens wegbrengen ging lekker snel en ik was gauw terug om aan de slag te gaan.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Maar net na de lunch ging de telefoon. Luuk had koorts en moest opgehaald worden. De werkdag liep dus even anders, maar soms gaan die dingen zo. Al gebeurt het de laatste tijd wel erg vaak dat 1 van de kinderen ziek is. Ik word er moedeloos van. Want loop enorm achter de feiten aan.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Ook Maik kwam direct mee naar huis, hij was al wakker zeiden ze, maar ik geloof dat hij toch nog niet wakker genoeg was toen hij uit bed gehaald werd, hij was niet te genieten en stortte zichzelf steeds boos op de vloer. Gezellig!

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Gelukkig kon hij wel lachen als ik een sok op mijn hoofd legde. Het is maar waar je blij van kan worden als kind. Het is wel makkelijk vermaak in elk geval!

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Mijn broek gaat steeds losser zitten. Het ziet er niet uit, hopelijk komen mijn nieuwe broeken snel binnen!

Vrijdag

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

De operatie is inmiddels al 2 maanden geleden en het is tijd voor een nieuwe tussenfoto. Wat een verschil toch weer!

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

En dit is al helemaal een verschil! Joost zei al, links sta je er bij als een zoutzak, je gaat steeds meer rechtop staan. En dat is maar 1 van de vele verschillen die te zien is op de foto’s.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Joost werkt een dag thuis en ik vertrek halverwege de dag naar de Jaarbeurs in Utrecht om naar de Gezondheidsbeurs te gaan.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Ik was uitgenodigd door ParfumVrij om o.a. kennis te maken met het nieuwe make-up merk Sandstone, waarvan het merendeel parfumvrij is. Het is een mooi make-up merk en ik heb weer veel geleerd over de hoeveelheid parfum die we iedere dag allemaal gebruiken. Het was een flinke eye-opener!

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Kijk nou wat een mooie kleuren oogschaduw. En de pigmentatie is perfect! Ik heb nog een halve dag met bruine vegen op mijn handen rondgelopen na het uitproberen 😉

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Eenmaal thuis blijkt dat Joost en ik niet goed gecommuniceerd hadden over de boodschappen, dus terwijl hij de kinderen eten gaf (er lag nog wat in de vriezer), reed ik het dorp in om wat spullen op te halen bij winkels en nog even wat boodschappen te doen. Eenmaal thuis kwamen er ook weer wat bestellingen binnen, waaronder deze dvd’s van Fifty Shades of Grey. Want de nieuwe film komt deze week in de bioscoop en aangezien we naar de premiere gaan, moest deel 2 natuurlijk nog even gekeken worden voor die tijd.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Op de gezondheidsbeurs kocht ik deze eiwitrijke ‘chips’ van Easis. Hierin zit heel weinig vet en suiker en het is zo lekker! Lekkere en verantwoorde snack voor mij dus. Gelukkig nam ik een aantal zakken mee.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Luuk lag lekker te slapen ‘s avonds. Ik wilde aan het werk gaan, maar er kwam wat tussen, dus ik besloot uiteindelijk toch maar naar bed te gaan zonder artikelen klaar te zetten voor het weekend.

Zaterdag

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Hieperdepiep hoera! Schoonzus Maaike is jarig, dus daar gaan we op verjaardagsvisite. Maik vermaakt zich uitstekend, heeft praatjes voor 10 en is lekker aan het boeven.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Als avondeten hebben we een lekkere rundvleessalade die we aankleden met allemaal lekkere dingen. Iedereen heeft ervan gesmuld.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Even een momentje tussen papa en zoon.

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

En Maik wilde ook even op mama’s telefoon kijken. Luuk was er ook bij hoor, maar heeft wat minder de behoefte aan op de foto gaan 😉

Soms lopen de dagen even anders dan je van te voren bedacht hebt, maar dat schakelen ben ik de laatste tijd wel gewend. In dit weekoverzicht zie je mijn fietstocht, een bezoek aan onze jarige schoonzus en ik heb last van opruimwoede!

Na nog een lekker toetje vertrekken we weer richting huis en al snel nadat we op de snelweg rijden vallen de jongens lekker in slaap. Joost en ik kijken thuis naar Wie is de Mol? En na nog een aflevering Moltalk houden we het voor gezien en gaan slapen.

Zondag

Vandaag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. In de ochtend ben ik druk geweest met werken. Eigenlijk zou ik naar een event in Haarlemmermeer gaan, maar dat moest wegens omstandigheden afgezegd worden. De rest van de dag was ik thuis en ‘s avonds heb ik met mijn moeder ‘s avonds een filmpje gekeken.

Soms lopen de dagen even anders, maar uiteindelijk krijg ik alles vast wel weer gedaan. Al ben ik blij als ik weer eens het gevoel heb niet de hele tijd achter de feiten aan te hoeven lopen 😉 Hopelijk lukt werken nu beter als de jongens niet steeds meer ziek zijn. En kan ik in de weekenden wat vaker een dagje vrij nemen. Dat zou lekker zijn!

Lees ook: Weekoverzicht #167

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Tips om niet te hoeven strijken
Next Fifty Shades Freed première

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Slotenmaker Hoofddorp deelt basis regels veiligheid in huis voor ouders en kinderen

15 september 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten