De make-over van een moeder

Make-up is niet zo mijn ding. Ik draag het wel, maar heb van de meeste smeersels en poeders geen flauw idee wat ik ermee moet. Datzelfde probleem heb ik met mijn haar. Het groeit en het groeit, maar buiten een staart of knot om, kan ik er niet zoveel mee. Ook wallen wegwerken is niet voor mij weggelegd, terwijl dat toch wel heel handig zou zijn na een gebroken nacht. Afgelopen week kreeg ik een make-over. Althans, mijn haar, make-up en wenkbrauwen werden gedaan en ik voelde me helemaal geweldig toen ik het eindresultaat zag. 

Afgelopen donderdag ging ik samen met Judith naar het We Brand Together event van Bloggernet. We werden verwacht in het mooie Hoxton hotel in Amsterdam en kwamen als twee verzopen katjes aan. Wat een rotweer! Na het drinken van een welkomst cocktail keken we naar wat voor moois er allemaal te doen was. En we stonden klaar om een workshop over Instagram te volgen die gegeven werd door Cindy. De workshop was nuttig, al heb ik niet iets aan alle tips. Je haalt er toch weer uit wat handig zou kunnen zijn.

Foto 07-01-16 18 16 42

Na deze workshop besloten Judith en ik in de rij te gaan staan om ons haar (en ik mijn wenkbrauwen) te laten doen. Er waren verschillende dames van Rob Peetoom die iedereen mooi wilden maken. Super leuk! Als eerste werden mijn wenkbrauwen gedaan. Ik kreeg op mijn kop dat ik een potlood gebruikte en mijn wenkbrauwen te ver weg epileerde. Dikkere wenkbrauwen zijn helemaal hip tegenwoordig, dat blijkt!

Terwijl mijn wenkbrauwen eerst in model gebracht werden en ingekleurd werden met wat poeder en her en der een mini lijntje met een potloodje, warmde ik vast op. Ik wist dat het pijnlijkste nog ging komen. Het waxen van mijn wenkbrauwen! Nu heb ik mijn wenkbrauwen regelmatig laten epileren, of ik deed dit zelf. En ik heb het een keer met een touwtje laten doen. Maar waxen leek me erg pijnlijk. Toch was ik erg benieuwd naar hoe het zou zijn en vooral hoe het er naderhand uit zou zien. Ze waren prachtig en het deed nauwelijks zeer! Het maakte mijn hele uitstraling zachter. En zelfs die dikke wenkbrauwen vond ik tof.

Foto 07-01-16 23 16 34
Foto is gemaakt door Judith van Mommylovespink.nl

Na mijn wenkbrauwen was mijn haar aan de beurt. Het werd mooi gestyled, mijn eigen slag werd in bedwang gehouden met een krultang en wat haarlak en het ging helemaal glanzen. Ook leerde de kapster me een simpele truc om de lok die in mijn gezicht valt mooi aan de zijkant te laten vallen. Ik voelde me helemaal nieuw met een mooi kapsel en mooie wenkbrauwen, maar het was nog niet af. Gelukkig waren er ook visagistes aanwezig. Tijd om ook de rest van mijn gezicht aan te pakken.

Foto 07-01-16 23 15 06

Door middel van poedertjes, smeerseltjes, oogschaduw en wat mascara werden mijn wallen weggewerkt. Echt, welke moeder wil dat nou niet? En ik had een egale huid, zonder rode vlekjes en andere ongemakken. Ik lijk zo wel een heel ander persoon!

Foto 07-01-16 21 00 43

Naast dat het heerlijk ontspannend was en het ontzettend gezellig was om Judith in real life te ontmoeten na onze talloze Whatsapp sessies, was het ook enorm leerzaam. Ik weet iets meer van de poedertjes en smeerseltjes af om hopelijk zelf nog eens zo’n resultaat te kunnen krijgen. Ik heb in elk geval wat make-up spullen toegevoegd aan mijn stash (wat klinkt dat he, ben net een ekte beautyblogster zo, kuch) en ga nu maar eens ontdekken of ik er ook echt mee om kan gaan haha!

Bloggernet, bedankt voor de leuke avond. Ik voelde me helemaal herboren na een week ziek zijn en kwakkelen!

8 gedachten over “De make-over van een moeder”

  1. Super leuk!! Je straalt helemaal!! Leuk dus lekker smeren voortaan!! 😉 eenmaal aan de smeersels wil je niet anders meer hahaha!! Binnekort maar avondje uit plannen?? Wil deze nieuwe mama wel weer gauw zien!
    Xxx wen

    Beantwoorden
  2. Dat klonk zeker gezellig en wat waren er leuke dingen te doen. Inderdaad, je volle wenkbrauwen staan mooi! Ben wel verrast dat ze niet helemaal rood waren na dat waxen. Lfs Josine

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten