Als ZZP’er krijg je meestal geen kerstpakket. Tenzij je zelf iets leuks koopt voor jezelf natuurlijk. Maar omdat veel bloggers geen kerstpakket ontvangen, bedacht Linda de mamabloggers kerstswap. Je maakt voor een collega mamablogger een kerstpakket met daarin minimaal 5 cadeautjes en een minimum bedrag om cadeautjes voor te kopen en deze stuur je op. Het is natuurlijk altijd maar afwachten voor wie je een pakket kunt samenstellen. Een blogger die je goed kent? Of juist niet? En van wie zal je iets ontvangen? En zullen de spullen die je ontvangt ook echt leuk zijn? Ik laat je vandaag de inhoud van mijn ontvangen pakket zien. 

Zelf mocht ik een pakket samenstellen voor Fleur. Ik vond het niet meevallen een pakket te maken. Heel erg persoonlijk is ze namelijk niet op haar blog. En dat is niet heel handig als je een blogger niet zo goed kent. Ik heb daarom een pakket samengesteld met spullen die ik zelf heel erg leuk vind. In de hoop dat Fleur ze ook leuk vindt 😉 Je kunt op haar blog inmiddels ook de inhoud van het pakket zien.

Maar wat ontving ik?

Deze doos werd vorige week bezorgd. Ik had de bezorger al een keer gemist helaas, dus ik moest iets langer wachten. Niet dat dat uitmaakte, want we mochten de doos toch pas afgelopen donderdag openmaken.

 

Deze thee van Dille & Kamille zit erin. Ik ken de smaak niet, zo’n enorme thee liefhebber ben ik eigenlijk niet, maar misschien zou ik het eens wat vaker moeten drinken. Het is citroengras en verveine smaak. Ik ben heel benieuwd of dat lekker is.

Voor de jongens zat er een doos Duplo in, met rakketten en ruimte dingen. Je kunt er verschillende combinaties mee maken. Altijd leuk!

Een munt om weg te kunnen geven aan een vriendin.

Een muts. Voor Luuk is hij net te klein en voor Maik nog veel te groot, die gaat dus in de bak met te grote kleding voor volgend jaar. Dan past Maik het vast en zeker!

Een kleurboek met piraten en er zitten allemaal stickers bij. Leuk voor een echte piratenfreak, zoals Luuk.

Een theezeef van een onderzeeboot. Grappig!

Tony’s chocola. Ik ben vrees ik de enige Nederlandse vrouw die dit dus echt niet lekker vindt haha! Ik gok dat er met de feestdagen nog wel bezoek komt die er wel van kan genieten 🙂

Voor Joost en mij ieder een munt om aan een sleutelhanger (die er ook bij gegeven werd) vast te maken. Met de tekst ‘Beste Vader’ en ‘Lieve Mama’.

Bruistabletten voor een voetenbad.

Een WC doeboek. Een dik boek met allerlei dingen om te doen tijdens de grote boodschap. Stukjes om te lezen, stripjes, puzzels en nog meer leuks.

Zeepjes die door mijn grijpgrage peuter al gelijk uit het zakje getrokken werden haha.

Het is altijd maar afwachten wat je krijgt tijdens zo’n swap natuurlijk. En het was zeker leuk om alles uit te pakken. Ik was naarstig op zoek naar een afzender en heb alle verpakkingen nog 3 keer nagekeken op een hint. Maar het antwoord lag een dag later bij me in de brievenbus haha. De swap is samengesteld door Martine van Supermoms. Bedankt Martine!

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Baby
Next Babyritme met 2 maanden

3 thoughts on “De mamabloggers kerstswap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #40

28 januari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten