De laatste tijd zie ik het vaker voorbij komen bij blogs. Een enquête om te zien wat hun bezoekers graag lezen, leuk vinden of juist helemaal niet leuk vinden. Ik twijfelde een tijd of ik dat ook voor MamaKletst zou willen doen, maar nu ik probeer mijn blog naar een hoger niveau te tillen, kan ik er voor mijn gevoel niet onderuit. Ik wil echt heel graag weten wat wel en wat juist niet aanslaat. En daar kan ik alleen achter komen met jullie hulp. 

Ik zou het ontzettend fijn vinden als je de enquête hieronder zou willen invullen. Natuurlijk al ik bovenal blijven schrijven over de dingen die ik leuk vind. Want, als dat niet het geval is, kan een blog volgens mij niet lang blijven bestaan. Maar toch ben ik benieuwd naar jullie mening.

Want hoe komen jullie op MamaKletst terecht, welke onderwerpen lees je graag en wat is jullie leeftijd? Het is geen enorm lange vragenlijst, dus hopelijk willen jullie de tijd en de moeite nemen het even in te vullen. Grotendeels is meerkeuzevraag, dus veel tijd neemt het echt niet in! Daarbij is het ook nog eens volledig anoniem!

Als je de vragenlijst hebt ingevuld: Ontzettend bedankt voor het invullen van de enquête.

Ik ben van plan om binnenkort in een artikel alle antwoorden uitvoerig te belichten, zodat ook jullie kunnen zien wat de uitkomsten zijn. Nogmaals, het is niet de bedoeling dat er enorm grote veranderingen zullen plaatsvinden. Maar ik ben wel erg benieuwd of ik op deze voet verder moet gaan, of dat er dingen moeten worden toegevoegd en ik hoop daar op deze manier achter te komen.

Zie het als een soort van sparren, wat ik normaal gesproken met sommige andere bloggers doe, alleen dan nu met de lezers van mijn blog! Leuk!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijlpaalblokken van Hip & Hout
Next Living Arrows 6/52 Luuk is blij in de auto

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Babyzwemmen, vanaf wanneer kan het en wat neem je mee?

16 augustus 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten