Wat was het een succes de laatste twee keren, de bloghop bij allerlei mamabloggers. Zo’n succes, dat we het nu gewoon nog eens een keer doen. Zeker nu de paasdagen eraan komen is het leuk weer een bloghop te organiseren. Natuurlijk organiseert Yvonne het deze keer weer en er doen 45 bloggers mee aan deze bloghop. 45 keer een winactie, waar je bij alle 45 aan mee kunt doen. Dat kunnen een hoop gewonnen prijzen worden dus! 

De blog voor mij: OnlyByMe

Aan artikelen over boeken kom je op OnlyByMe niets tekort. OnlyByMe is de blog van Barbara, een alleenstaande moeder uit het zuiden van Nederland. Barbara schrijft over boeken en persoonlijke lifestyle. En dat doet ze niet alleen, ze werkt met een heel team van enthousiaste recensenten. De blogs zijn een mix van haar leven, boeken, uitjes, ervaringen, reviews/impressies, winacties, actueel nieuws en informatie. Ik bezoek haar blog heel graag als ik opzoek ben naar toffe kinderboeken of fijne boeken voor mezelf.

Welkom op MamaKletst!

De kans is groot dat je na de blog van Barbara bij MamaKletst terecht bent gekomen. Als je me nog niet volgt, is het misschien leuk om even iets over mij en mijn blog te lezen. Ik ben Joyce, ik ben 28 lentes jong en ik ben de vrouw van Joost. Samen hebben wij twee zoons, Luuk van 3 jaar oud en Maik is 6 maanden oud.

In het dagelijks leven werk ik aan mijn eigen (online) media en fotografie bedrijf en ik bouw zo nu en dan websites voor ondernemers. Ik ben een echte duizendpoot en dan is aan mijn werkzaamheden ook wel te merken. Anders ga ik me gauw vervelen!

MamaKletst is ontstaan in 2013, nadat ik al ruim 10 jaar blogde. Maar tijdens de zwangerschap van Luuk besloot ik een mamablog te starten en zo begon het allemaal. MamaKletst is een beetje mijn derde kindje waar ik enorm veel tijd in steek, maar ook heel veel energie uit haal. Er komt dagelijks minimaal 1 artikel online over het moederschap en alles daar omheen.

Wat kun je winnen?

Kijk nou wat leuk, deze gepersonaliseerde hanger/mobiel van Feestje van Hout. Eigenaresse Wilma is zelf ook blogger en heeft daarnaast ook nog een toffe webshop. Binnenkort kun je meer lezen over haar shop en de producten die zij verkoopt, maar voor nu wilde ze gelukkig al iets beschikbaar stellen voor deze paashop.

Wat je moet doen om te winnen?

Reageer onder deze blog en laat me weten dat je meedoet.

Dat is alles! Meedoen kan tot en met zaterdag 8 april. Daarna zal ik de winnaar per mail op de hoogte stellen. Je kunt kiezen uit een mint, roze, zwart, grijs of wit gekleurd bordje. Natuurlijk met een naam naar keuze.

Door naar de volgende blog: Save the Mama

Het is alweer tijd om verder te hoppen. En dat mag naar de blog van Esmeralda. Save the Mama is echt een lifestyle blog over food, funstuff, serieuze berichten, persoonlijke updates en soms een review. Ik vind de blog van Esmeralda ontzettend leuk om te lezen en te kijken. Wat jee, wat maakt ze mooie foto’s! Voor mij is dat echt een pluspunt bij een blogger. Ook kun je bij haar op de blog meedoen aan het blogfeestje, wat zij samen met 3 andere bloggers organiseert. Zeker een bezoekje waard dus!

En hopelijk zie ik je hier gauw weer terug!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Opnieuw de Mama Linkies
Next Living Arrows 13/52: Broertjes samen aan tafel

68 thoughts on “De Paas Bloghop

 1. Wat ontzettend schattig. Zou helemaal passen in het kamertje van mijn vriendin. Ze heeft zelfs witte wolken lampjes gemaakt voor haar baby meisje. Dus dit zou er perfect bij passen.

 2. Leuk, ik doe graag mee. Binnenkort word ik tante en het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als ik voor ons kleine neefje of nichtje zo’n leuke naamhanger voor op het babykamertje kan winnen.

 3. Wat superleuk! Nog nooit gezien, maar het lijkt me heel gaaf om cadeau te doen aan mijn beste vriendin die binnen nu en 3 weken gaat bevallen.

 4. Wat een dotje! Echt iets voor onze Liselotte! Past helemaal bij haar kamertje en haar grote wolkenlamp. Ik ga voor de licht roze. Dan valt deze mooi op bij haar witte meubeltjes.

 5. Erg leuk voor op de kamer van mijn tweelingdochters! Als we winnen hoor ik graag hoe we er nog 1 bij kunnen bestellen!

 6. Erg schattig!
  Zou leuk staan op de kamer van mijn dochtertje in de kleur roze of mint..

  Ik hop nog weer even verder (dat maakt de nachtvoedingen toch een stuk leuker!)

 7. Wat een schattige hanger te winnen tijdens deze Paashop.
  Dit is echt een leuke hanger voor op de slaapkamerdeur van mijn jongste kleindochter.
  Met haar eigen naam, hoe leuk en dan natuurlijk in het roze.
  Graag doe ik mee.
  Ik volg je op Bloglovin onder de naam Will .
  En dan nu weer hopperdehop naar Save the mama.

 8. Oh wauw wat n leuke prijs geef jij weg zeg. Ik doe graag mee. Er staan zo’n leuke dingen op de site….

 9. Leuke blog heb je! Ontdekt door de paashop, ik blijf je volgen 😉
  En wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor het dochtertje van mn vriendin! Ze gaan binnenkort verhuizen dus erg leuk voor op haar nieuwe kamertje!

 10. Vandaag 3-4 ben ik bij de bevalling geweest v mn vriendin.. ze kreeg ok 12.13 u een prachtig dochtertje v 3800 gr.. moeder en dochter maken t goed.. ook singel mama is ze ..nu v dr derde.. power woman.. doe heel graag met deze winacie mee voor haar dochtertje als kraamgeschenk.
  Lieve actie!

 11. Hop hop hop, een heel gehop maar erg leuk! Met deze leuke mobiel zou ik graag het kamertje van mijn kleine meisje opleuken!

 12. Wat een ontzettend mooi en sereen hangertje. Mijn dochter Miryana zou hem fantastisch vinden boven haar bedje. Dus ik doe graag mee met deze geweldige Hop

 13. Wat ontzettend mooi! Die zouden we een mooie plek geven op de kamer van mijn dochter die we gaan veranderen omdat ze een nieuw bed krijgt.

 14. Wat een leuke prijs en wat een mooie winactie! Mila is net wat te groot vermoed ik, dus ik sla over. Ik vind het wel leuk om even gedag te zeggen (en mijzelf voor te nemen om wat vaker te komen lezen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Zelf knijpfruit maken met Squiz + winactie

12 augustus 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten