Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?

01

1. Op alle social media kanalen veranderde ik mijn profielfoto, want de foto’s van Aline waren binnen! 2. Luuk’s haar begint weer te groeien, hopelijk zijn we gauw van die kale plek af en kunnen we gel in zijn haar smeren haha. 3. Er kwam een weekoverzicht online. Deel 14 alweer. 4. Smirnoff houdt de kat van de buurman scherp in de gaten en gluurt vanaf de railing alle andere balkons op. Ben ik even blij met dat enorme vangnet aangezien we op 8 hoog wonen.

02

5. Zoey bekijkt de boel liever vanaf de vloer op het balkon. 6. En Akira hield in de gaten wat ik aan het doen was vanaf de bank. 7. Luuk vermaakt zich prima in de box, zolang hij maar op zijn buik kan liggen! 8. Ook ’s morgens in bed vind ik hem steeds op zijn buik, dus zelfs met zijn slaapzak lukt het hem nu haha. Vlugge Harry!

039. Er kwam een blog online met de foto’s van de fotoshoot. 10. Normaal gesproken is Luuk altijd wakker de hele ochtend, vanaf een uur of 8. Dus had ik een date ingepland voor maandagochtend. Zal je altijd zien dat hij hartstikke moe was natuurlijk! 11. Gelukkig vond Luuk het toch heel erg interessant om met een ouder meisje te spelen. N. was ook zo lief voor hem, ze ging hem haar Woezel & Pip boekje laten zien en pakte af en toe zijn knuffeldoekje af. Het was voor het eerst dat Luuk zich zo bewust was van een ander kind om zich heen, leuk om te zien! 12. Meneer heeft zijn voeten ontdekt en heeft ze bijna de hele dag door in zijn hand inmiddels.

0413. Zodra het kan hapt Luuk naar mijn vinger, deze keer vond hij het alleen niet erg smakelijk blijkbaar haha. 14. Zo ongezond, maar zo lekker! Mona brownie pudding, yum yum yum! 15. Donderdag gingen we weer bijtijds op pad samen. Ik had mijn allereerste fotoshoot weer sinds 10 maanden en Luuk ging gezellig mee. 16. Omdat de fotoshoot zo goed ging en we nog tijd over hadden en ook nog eens in de buurt waren, deden we lekker een rondje door Dierenpark Amersfoort. Het was ook zulk lekker weer!

05

17. Luuk en ik vermaakten ons prima op het terras. Luuk vond vooral mijn telefoon weer erg leuk, maar zo konden we even een leuke selfie naar papa sturen die lekker aan het werk was. 18. Vrijdag was Luuk gebroken van de drukke dag ervoor, hij bleef dus lekker lang slapen en mocht voor een keertje ’s morgens nog even lekker naast mama slapen. 19. Voor het Mama kijkt anders project zocht ik deze oude foto van Luuk in bad. 20. Luuk vindt alle planten en bladeren overal super interessant en kijkt er met open mond naar.

06

21. Deze foto van Luuk en mij van de fotoshoot is zo super leuk. Precies zoals Luuk is ook, kleine pretletter. 22. In de dierentuin vond Luuk het ook erg leuk om naar de ruzie makende aapjes te kijken. Hij bleef maar zoeken waar alle herrie vandaan kwam. 23. Ik maakte een weekoverzicht voor de eerste week van het Mama kijkt anders project. 24. Smirnoff had een lekker plekje gevonden bij ons op bed, er speelt nogal iets hier in huis en voor de verandering laten we alle beestjes de laatste dagen lekker bij ons op bed vertoeven, dat hebben we even nodig en de beestjes vinden het prima!

07

25. We gingen even lekker boodschapjes doen en omdat ik de kinderwagen niet had meegenomen mocht Luuk met maxi-cosi en al in de winkelwagen zitten. Achteraf stom, want de draagdoek lag ook in de auto, maar ach, dat was ik even vergeten… 26. Gistermiddag ging ik lekker aan de gang met “flocken”. Binnenkort volgt hier een artikel over! 27. De poezelige beestjes krijgen eindelijk (na 4,5 maand) wat vertrouwen in Luuk en durven op minder dan 30 cm afstand bij hem in de buurt te zitten, mits ze op mijn schoot kunnen zitten. Luuk vindt ze ontzettend interessant en zo liggen ze elkaar wat aan te staren, totdat Luuk ineens begint te trappelen van pret, dan is dat kleine mormel toch wel weer eng volgens de katten! 28. We speelden wat met de lamp in de slaapkamer, trokken samen aan het touwtje en deden de lamp aan en uit. Luuk vond het prachtig en had al vrij snel door dat we dat zelf deden met het touwtje.

08

29. Gisteravond ging papa vroeg de deur uit om een avondje te kaarten met de mannen. Klaverjassen doen ze, voorheen 1 keer per maand, maar aangezien het afgelopen jaar 2 van de 4 mannen vader zijn geworden was het al een behoorlijke tijd geleden. Luuk ging lekker op zijn vaste tijd naar bed en we maakten nog even een foto om papa veel plezier te wensen. Luuk slaapt niet zonder knuffeldoekje. Met zijn speen in zijn mond en zijn handen om zo’n doekje geklemd duwt hij zijn wang tegen het doekje aan en valt in slaap. Gelukkig heeft hij geen voorkeur in een bepaald doekje, dus geven we hem elke avond een ander doekje om mee te slapen, hopelijk hebben we dan minder drama mocht er ooit 1 kwijtraken. 30. Terwijl ik op bed rustig luisterde of Luuk ging slapen, knuffelde ik wat met de allerliefste hond. We hebben wat haar betreft een te moeilijke beslissing moeten nemen en dat valt ontzettend zwaar… 31. Ik plaatste een artikel online over het achterlaten van je kind met een iPad als oppas. Dit leverde mooie reacties op. Gelukkig was iedereen het met me eens dat dit niet normaal is. 32. Ik heb de fotoshoot van afgelopen donderdag helemaal afgemaakt en geleverd en ben nu nog aan het kiezen welke foto’s in mijn portfolio komen. Voorlopig is deze alleen nog op Facebook te vinden. Like jij mijn nieuwe fotografie pagina toevallig al?

Lees ook: Weekoverzicht #17

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Je tablet als babysitter
Next Doorgeefcadeau

2 thoughts on “Weekoverzicht #16: Fotoshoot met Luuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Kamperen of een hotel?

8 februari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten