Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week in ‘De week in foto’s’. Kijken jullie mee?

IMG_4473kopie

1. Vrijdagavond werden we opgeschrikt door een brand vlak voor de flat. Wij wonen 8 hoog en zagen de vlammen boven de bomen uitkomen. Het leek in eerste instantie om brand in de basisschool hier te gaan, maar gelukkig bleek het later om een buitenbrand te gaan en de brand was al snel verholpen. 2. Luuk en ik hielden pyjamaochtend zaterdag, terwijl papa uitsliep. Heerlijk zulke ochtendjes. 3. Ik begon met een kleurplaat uit het enige echte tweede kleurboek voor volwassenen. 4. En dit was het eindresultaat. Je ziet de verschillende kleuren niet zo goed op de foto, maar het is paars, oranje en geel…

IMG_4474kopie

5. Luuk en ik vertrokken naar de IG meeting 6. We arriveerden bij het Maximapark en kwamen op de parkeerplaats Gonny en gezin al tegen, we bleven dus even wachten tot ze klaar waren voor de wandeling naar het restaurant. 7. Luuk vond alle kindjes super interessant en werd helemaal enthousiast van iedereen om ons heen. 8. Lieve Gwen en haar Olivia, ook tijdens de IG meeting.

IMG_4475kopie

9. Luuk had na de meeting erg de behoefte om tegen me aan te slapen, dus haalden we de draagdoek tevoorschijn en kwamen samen lekker tot rust. 10. Het vorige weekoverzicht kwam online. 11. 1 van de groepsfoto’s tijdens de IG meeting. 12. Lieve Akira wilde nog niet slapen en kwam nog wat spelen

IMG_4476kopie

13. Ik schreef een blog over de IG meeting 14. Luuk met zijn rode wang en zijn lieve handjes om mijn arm heen, we waren even aan het opladen voor de drukke middag. Luuk ging bij opa en oma spelen, terwijl mama een bruiloft mocht fotograferen. 15. Het was een Italiaanse bruiloft, waar je bij de meeste Nederlandse bruiloften aan de zijkant wat eten hebt staan, was het hier in het midden van de zaal gezet. Eten is heel belangrijk in deze cultuur en het bruidspaar verplichte mij om mee te eten, wat een straf! 16. Ik mocht niet weg de volgende dag, Luuk bleef me vasthouden, zelfs toen hij sliep.

IMG_4477kopie

17. We deden een dagje lekker rustig aan en maakten weer relax-momentjes van de voedingsmomenten. 18. Samen speelden we wat, Luuk trok aan mijn haar en hapte zijn speen steeds lachend uit mijn mond, vrolijke kerel! 19. We probeerden weer eens een groentehapje, sperziebonen deze keer. Het zat echt overal haha, maar het was nog steeds niet echt een succes. 20. Ik deelde € 40,00 shoptegoed uit met de allereerste winactie op MamaKletst.

IMG_4478kopie

21. Kleine wijsneus. 22. Er kwam nog een winactie online, waar je nog steeds aan mee kunt doen. Wil jij een loomset winnen? 23. We gingen op visite bij buurvrouw Thea en Luuk vond het knisperboekje erg interessant terwijl hij bij Thea op schoot zat. 24. Blije vent, met zijn onder gekwijlde vest en de enge mevrouw op de achtergrond haha!

IMG_4479kopie

25. Luuk valt altijd al knuffelend met zijn doekje in slaap. 26. Ik schreef een blog over “Baby’s eerste jaar” van Pauline Oud. 27. Luuk maakt steeds meer kruipbewegingen en houdt zich met behulp van het voedingskussen overeind. 28. Mijn knappe vent met zijn leuke romper!

IMG_4481kopie

29. Luuk had Joost’s oude echt lederen schoentjes aan. Zo lief en ouderwets! 30. Deze luchtverfrisser van de Action is heerlijk! Ik heb er direct meer van gehaald. 31. Via mijn webshop kreeg ik een waanzinnig grote bestelling binnen voor deze fotochunks. Ik ben de komende dagen dus wel zoet met plakken, knippen en inpakken. 32. Afgelopen week was een echte knuffelweek. Luuk blijft last houden van zijn doorkomende tandjes en dus brachten we veel tijd op bed door samen. Op de foto zie je ook mijn tot-nu-toe enige tattoo. Ik hoop met het volgende weekoverzicht mijn volgende tattoo te kunnen showen, of in elk geval de afspraak te hebben staan!

Lees ook: Weekoverzicht #19

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Diner – Witlof perzik salade
Next Gluren in onze slaapkamer

1 thought on “Weekoverzicht #18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Natuurlijk ouderschap – Beware of baby trainers

3 september 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten